Od jakiegoś czasu regularnie widzę grupki kilkudziesięciu osób. Które chodzą po Ursynowie cały czas patrząc w telefon trochę to wygląda jak procesja, bo robią regularne przystanki. Ale z drugiej strony wygląda jak jakieś zbieranie czegoś bo przez 100% czasu patrzą w telefon i niektórzy jadą nawet na dwa. Czy ktoś wie o co chodzi. Najczęściej ich widzę przy kościele wniebowstąpienia przy Ken i parku Jana Pawła który jest obok
Dobra zerknąłem i podsłuchałem. Przecież nie podbije i nie zapytam. Rzeczywiście pokemony. Nie wiedziałem, że to jeszcze żyje i że takie zorganizowane bandy chodzą. Ale z boku wygląda jak jakaś scena z Black mirror, gdzie bezmyślne boty podazają za panem z niebieskiego ekranu.
#ursynow
Od jakiegoś czasu regularnie widzę grupki kilkudziesięciu osób. Które chodzą po Ursynowie cały czas patrząc w telefon trochę to wygląda jak procesja, bo robią regularne przystanki.
Ale z drugiej strony wygląda jak jakieś zbieranie czegoś bo przez 100% czasu patrzą w telefon i niektórzy jadą nawet na dwa. Czy ktoś wie o co chodzi.
Najczęściej ich widzę przy kościele wniebowstąpienia przy Ken i parku Jana Pawła który jest obok
@RysiekKrzysiek: bardzo kościelne lokalizacje. Może faktycznie procesja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiedziałem, że to jeszcze żyje i że takie zorganizowane bandy chodzą.
Ale z boku wygląda jak jakaś scena z Black mirror, gdzie bezmyślne boty podazają za panem z niebieskiego ekranu.