Wpis z mikrobloga

polecam sprawdzić od 8:55. Natrafione na yt, bo kiedyś cała tablica na yt była zawalona tematyką DMT oraz Double Slit Experiment, ale ten filmik jest troszkę inny niż p--------o Rogana o mechanicznych elfach etc. Nie dotyczy też wcześniej wspomnianego eksperymentu na wiązce lasera przechodzącej przez dwie szczeliny(ale jest dość zbliżony tematyką :)) Chase Hughes to spec od mowy ciała, którego filmiki oglądam od pewnego czasu gdyż wydaje się bardzo rzetelnie podchodzić do tematu mowy ciała, ludzkich zachowań i nie podpala się jak inni ludzie z branży, którzy analizują wywiady takiego lazara i jemu podobnych. Sprawia wrażenie faceta podchodzącego do wszystkiego na chłodno. Tutaj natomiast jest zaskoczony tym co zaobserwował, czego doświadczył. Zapraszam do oglądania do porannej kawusi ( ͡° ͜ʖ ͡°) #dmt #psychologia #nauka #ufo #mowaciala #symulacja
rattamahat - polecam sprawdzić od 8:55. Natrafione na yt, bo kiedyś cała tablica na y...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@kubako to taki typek ale nie ten typek co mówi na filmiku tylko inny typek. Dystansu troszkę :p Zarzuciłem w tagach troszkę szurskim kontentem, żeby nie było że wysyłam tutaj prawdę objawioną. W porównaniu do tego co tu ludzie potrafią zarzucić używając tych tagów to uważam jednak, że temat wyjątkowo ciekawy i oryginalny.
  • Odpowiedz
@rattamahat: widzialem kiedys typka ktory ogladał laser na ścianie po zapaleniu dmt i mu się wizualizowały cyferki i uznał że to dowód na to, że rzeczywistość jest programem komputerowym. Ja sobie zdaję sprawę, że po psychodelikach zaburzone jest poczucie oceny i realności, więc można wziąć na serio dowolne bzdury, ale potem się trzeźwieje i można, a nawet należy, swoje psychodeliczne odkrycia ewaluować.

No dobra, dałem szanse temu filmikowi, ale tak
  • Odpowiedz