Wpis z mikrobloga

To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.

Ostatni trening oporowy: 5 lat temu.
Ostatni a-----l: 12 miesięcy temu.
Ostatni papieros: 2 tygodnie temu.

Waga: 73,0 kg
Wzrost: 183 cm
BMI: 21,8
Talia: 86 cm
Biodra: 92 cm
Udo: 47 cm
Biceps: 29 cm
Klatka: 96 cm

#przemianasylwetki #day1 #drogaod0dofit #zdrowystylzycia
AdamIspireGoral - To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczy...

źródło: 1000003849

Pobierz
  • 149
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@donatien-de-sade: XDDD to że ktoś waży np 191cm to nie znaczy że sobie odejmujemy 100 i otrzymujemy wniosek że 91kg powinien ważyć facet.
jak się chce mieć estetykę Brada Pitta z Fight club to waga 82kg przy 191cm całkowicie pasuje a i tak wygląda się na całkiem duzego, atletyczna budowa jak się patrzy.

Ale też zależy jaką budowa kostna bo ja przy ektomorficznym szkielecie mam cienkie nadgarstki i ogl stawy.
  • Odpowiedz
@AdamIspireGoral: Powodzenia i wytrwałości. Jak już pójdziesz na siłownię, to ogarnij sobie na początek jakiegoś trenera, żeby pokazał Ci kilka ćwiczeń i jak poprawnie je wykonywać, bo niewiedzą można na siebie sprowadzić kontuzje zamiast efektów. Tańsza alternatywa to filmy na YT, z których też można sporo wynieść. Dwie rady: wywal cukier dodany z diety i nie bój się kreatyny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie ma masy, nie ma rzeźby. Nie ma formy, nie ma kondycji. Nie ma mięśni, nie ma definicji.
Wygląda lepiej, niż 90% ludzi w jego wieku i nie tylko xD
  • Odpowiedz
@konto_plusujace: szybko zauważysz, że dotychczasowe ćwiczenie to zbyt mało i zwiększasz powtórzenia 10×10kg na 10× 12,5kg a następnie 10x15kg bez większego wysiłku- słowo kluczowe regularność, biegam od wielu lat, aktualna masa ciała 91kg (gł. mięśnie) i zaraz ruszam na jogging bo to 3 dzień bez biegania i mnie nosi, początki to zmuszanie się, po jakimś czasie to niemal konieczność jak defekacja.
  • Odpowiedz