Wpis z mikrobloga

To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.

Ostatni trening oporowy: 5 lat temu.
Ostatni a-----l: 12 miesięcy temu.
Ostatni papieros: 2 tygodnie temu.

Waga: 73,0 kg
Wzrost: 183 cm
BMI: 21,8
Talia: 86 cm
Biodra: 92 cm
Udo: 47 cm
Biceps: 29 cm
Klatka: 96 cm

#przemianasylwetki #day1 #drogaod0dofit #zdrowystylzycia
AdamIspireGoral - To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczy...

źródło: 1000003849

Pobierz
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konska-stulejka: ja minimum miałem 78-79 czy takim samym wzroście ale mięśni było więcej.

Noo najgorzej, jak mięśnie to tylko od pasa w górę!

Mięśni od pasa nikt nie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kurczę czas zabrać się za siebie muszę pomyśleć od czego zacząć
  • Odpowiedz
@ValandilNW: zależy od priorytetów np. żeby przebiec maraton w dobrym tempie nie powinno się ważyć zbyt dużo masa też wpływa mocno na ćwiczenia z własnym ciężarem, można podnosić więcej ale to zwiększa ryzyko kontuzji ciężko ważyć 100 kilo i biegać do późnej starości stawy się niszczą
  • Odpowiedz
@AdamIspireGoral: zaczynaj od redukcji i nie sluchaj ekspertow. Bo za pol roku skonczysz z bfem blisko 30% i bedziesz redukowal na raty przez kolejny rok, ja polecam 10 tygodni redukcji zastosowac a pozniej juz masa z duzo lepszym startem na niskim plusie kalorycznym, 200-300kcal.

Oczywiscie bialko trzymaj 1.6g/kg masy ciala lub wiecej, no i cwiczysz normalnie na tej redukcji i tak nabierzesz masy miesniowej „newbie gains”
  • Odpowiedz
@AdamIspireGoral: ja sie tam nieznam bo po 3 latach treningów wygladam tak samo, ale dobry start, bo nie jesteś spasiony, wysoki jesteś, to zaraz nabierzesz masy, tylko żeby sie nie spaść za bardzo, ja na twoim miejscu bym co najmniej raz z trenerem personalnym robił - zoabczysz jak trening powinien wygladac
  • Odpowiedz