Aktywne Wpisy
luke-mat +158

HoroLive +4
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Bohater: Centralną postacią jest profesor (naukowiec/psycholog) który trafia do szpitala psychiatrycznego.
Motywacja: Pragnie doświadczyć stanu choroby psychicznej "od środka", by pogłębić swoje badania naukowe i być może napisać pracę.
Konflikt: Z czasem traci kontrolę nad sytuacją, a otoczenie zaczyna go postrzegać jako autentycznego wariata. Choć szczegół o kradzieży doktoratu przez ordynatora nie jest głównym elementem, to intryga i manipulacja w szpitalu, które mają go zniszczyć lub uniemożliwić mu powrót do normalności, są kluczowe.
Jak dobrze pamiętam, tę rolę grał Bartłomiej Topa . Ale nie jestem pewny, bo nie ma tego filmu w jego filmografii :(
Był to mało profesjonalny film, mało budżetowy. Lata 1990-2000 - coś w tych oklicach.
#filmy #pytanie #kino
@new-object: dobra znalazłem kurna! Kuracja | 1997 | Wojciech Smarzowski .
To jest smarzowski a nie to g---o co teraz leci w kinach....
https://youtu.be/rpF8cwVGhN8