Wpis z mikrobloga

I tak minęło 7 lat. 7 j------h lat. A gdzie w tym wszystkim było budowanie drużyny? Tam gdzie race pochowali kibole na dzisiejszy mecz- w dupie

@Mysteriouss: Przecież to Wy tego chcieliście XD Tacy właśnie niedzielni janusze, co w internecie zalewali wszelakie fora czy komentarze mędrkującymi się wpisami, jakie to wszystko oczywiste i jasne.

Nawałka mimo zdecydowanego przereklamowania ugrał swoje, potem przegrał i został wyrzucony zgodnie z pewnym cyklem -
  • Odpowiedz
@slawek887:
1. Nawałka sam zrezygnował
2. Brzęczek grał obrzydliwy do oglądania antyfutbol. Może i skuteczny, ale totalnie nieoglądalny.
3. Sousa uciekł, trudno powiedzieć czy większy problem miał PZPN z nim czy on z PZPNem.
4. Kolejni selekcjonerzy to nie wina braku pełnego cyklu tylko fatalne wybory personalne Kuleszy.
5. Wuja jakoś nie potrafił pokazać nawet ułamka takiej gry w dorosłej repeentacji jak teraz w U21. Btw po kadrze w Wiśle
  • Odpowiedz
2. Brzęczek grał obrzydliwy do oglądania antyfutbol. Może i skuteczny, ale totalnie nieoglądalny.

@ZeliwnyCzajnik: No to i jest sendo. Takie mądrości napędziły kulę śniegową, która skutkowała zwolnieniem w absurdalnym momencie - po awansie, przed turniejem. A cała reszta to tylko pochodna tej patologii.

I to kibice ją wymusi, pośrednio przy użyciu mejwenów, którzy gadali im to, co chcą usłyszeć. To Wy to spowodowaliście tymi pierdołami o nieoglądalnym stylu, to Wy zaczęliście spiralę,
  • Odpowiedz
Kadra Brzeczka grała poniżej swoich możliwości i pokazał to Sousa w kilku meczach, które poprowadził.

@Mysteriouss: G---o tam pokazał XD Michniewicz też ograł Szwecję i co, fachowiec? Tymczasem Brzęczek wygrał grupę z bilansem o jakim dzisiaj byśmy marzyli i jak sobie chcesz to możesz narzekać na jakiś styl - tylko kogo to obchodzi? Wuja zapracował i zasłużył sobie na prowadzenie reprezentacji w turnieju, na który awans wywalczył. Koniec, kropka.

A jak
s.....7 - >Kadra Brzeczka grała poniżej swoich możliwości i pokazał to Sousa w kilku ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mysteriouss: Ale ja mam w dupie ligę narodów. Liczą się turnieje i eliminacje do nich, Brzęczek zrobił swoją robotę i wygrał grupę z palcem w nosie, a Ty musisz szukać fikołków, żeby to dyskredytować. Takie są fakty, a nie te pierdoły, jakie wypisałeś wyżej
  • Odpowiedz
  • 2
@slawek887: no spoko. To ja jednak wolę reprezentacje, która w dwumeczu z Holandią dwa razy remisuje, a w drugim meczu była bliska zwycięstwa i daje nadzieję na przyszłość. Ty wolisz reprezentacje, która przegrywa dwukrotnie z tą samą reprezentacją w kiepskim stylu mając Lewandowskiego w prime Timie i kilku innych piłkarzy wciąż na wysokim poziomie. Git
  • Odpowiedz
Dorosła kadra Brzęczka grała paskudną piłkę, która kibicom się nie podobała.

@ZeliwnyCzajnik: Owszem. I to ludzie wtedy wymusili zmianę, której skutki odczuwamy do dzisiaj. Gdzie to odwracanie kota ogonem? Wszystko się zgadza.

Ludzie widzieli zawodników z potencjałem, a w kadrze grali dużo poniżej swoich możliwości. Ofensywnie prawie nie istnieliśmy i co najgorsze - na przestrzeni kolejnych zgrupowań nie było widać żadnego rozwoju w tym kierunku. Memy "K---a ale fart" nie wzięły
s.....7 - >Dorosła kadra Brzęczka grała paskudną piłkę, która kibicom się nie podobał...

źródło: comment_1622311975OwCajjhkOCOeUUDO5fks1G

Pobierz
  • Odpowiedz
To ja jednak wolę reprezentacje, która w dwumeczu z Holandią dwa razy remisuje, a w drugim meczu była bliska zwycięstwa i daje nadzieję na przyszłość. Ty wolisz reprezentacje, która przegrywa dwukrotnie z tą samą reprezentacją w kiepskim stylu mając Lewandowskiego w prime Timie i kilku innych piłkarzy wciąż na wysokim poziomie. Git

@Mysteriouss: Jaką taką samą? Przez 5 lat w Holandii grają ci sami zawodnicy, w tym samym wieku, w
  • Odpowiedz
  • 1
@slawek887: typie, ale to nie ja czyli Janusz w twoim mniemaniu jestem odpowiedzialny za wyniki. Ja mam swoje przemyślenia, a selekcjonerów wybierał jednak ktoś inny. Ja mam prawo krytykować i jak widać z perspektywy czasu ta krytyka miała uzasadnienie.
Skoro uważasz, że to ja- Janusz jestem winny tego co się działo w ostatnich latach w reprezentacji bo gdyby nie ja to Boniek i Kulesza działaliby inaczej to masz mocno wybujałą
  • Odpowiedz
typie, ale to nie ja czyli Janusz w twoim mniemaniu jestem odpowiedzialny za wyniki.

@Mysteriouss: Pośrednio jesteś. To tacy jak Ty wymusili zmianę Brzęczka, co spowodowało ciąg przyczynowo skutkowy przez kolejne lata. Ile jeszcze razy mam to napisać?
  • Odpowiedz
Bo większość to ameby, które nie znają się na piłce, nic nowego.

@slawek887: nie da się napisać nic bardziej januszowego niż to zdanie xD

Po pierwsze to zgadzam się co do jednego - powinien zostać zwolniony (albo nie) po Euro, na które awansował.
Po drugie - to nie nagonka była przyczyną, tylko efekty pracy Brzęczka. Wyniki tamtej kadry nie były dzięki selekcjonerowi, tylko pomimo jego fatalnej pracy. Dobry team czasem
  • Odpowiedz
Po drugie - to nie nagonka była przyczyną, tylko efekty pracy Brzęczka.

@ZeliwnyCzajnik: Ale nagonka była spowodowana. Tylko tak jak pisałem (z czym Ty się nie możesz pogodzić) większość to idioci. No co ja Ci poradzę, że kibic piłkarski zaraz obok gracza to najgłupsza i najbardziej naiwna grupa konsumentów?

Dobry team czasem potrafi osiągać wyniki nawet pomimo z-------o menago (nie tylko w
  • Odpowiedz
Po pierwsze to zgadzam się co do jednego - powinien zostać zwolniony (albo nie) po Euro, na które awansował.

@ZeliwnyCzajnik: Brzęczek to nie powinien wtedy (a nawet i dzisiaj) choćby powąchać fotelu selekcjonera i błędem było samo jego zatrudnienie. Wyniki dociągał jeszcze na resztkach po Nawałce na ogórkach maks reprezentacjach na naszym poziomie, ale w przypadku mocnych drużyn było wiadomo, że jedynym pomysłem jest laga na Roberta. Trzeba mieć k---a
  • Odpowiedz