Wpis z mikrobloga

#przegryw #przemyslenia #psy #psiarze #neet
Jest takie powiedzenie ,,mądry człowiek nigdy się nie nudzi"

Więc, jeśli często odczuwasz nudę podczas siedzenia w domu to masz mentalność poziom pies.

Żeby wejść jeszcze głębiej w ten mental to musicie niszczyć przedmioty w domu podczas nudy.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xvenowski zdarzało się może nie dosłownie, ale tak. W domu np mam puszkę gdzie wywala się zużyte zapałki. No i z nudów podpalilem te zapałki w puszcze, dokładając nawet opakowania po zapałkach, nieźle się dymiło. Później chyba z dwa dni musiałem na maksa otworzyć okna żeby nie śmierdziało.
  • Odpowiedz
@Xvenowski nic nie zostało zniszczone, zapałki i puszka nie stanowiły żadnej wartości. Jako pracując na pełen etat, nie dziwię się, że się nie nudzisz, bo po prostu nie masz na to czasu z racji poświęcania na pracę z dojazdami około 10 godzin na dzień.
  • Odpowiedz
  • 0
nie dziwię się, że się nie nudzisz, bo po prostu nie masz na to czasu z racji poświęcania na pracę z dojazdami około 10 godzin na dzień.

Odpowiedz

@mieszkamzmamusia: Mam latem i zimą 2 tygodnie pod rząd wolnego. Wtedy też nigdy się nie nudze. I jakbym był bezrobotnym też bym pewnie się nie nudził. Jedyne momenty nudy w moim życiu to jest gdy np. jestem zapisany do lekarza, dentysty, a
  • Odpowiedz