#sebcel #mlm Mirkowie, powiedzcie mi skąd to się bierze, mam takiego znajomego co jest prawie jak sebcel, finansowo to ruina a w social mediach czy przy piwie to każdemu tłumaczy jak działa biznes, jak myśli przedsiębiorca i tłumaczy że przeciętny człowiek nie rozumie systemu podatkowego (kiedyś pomagał robić kebab w budzie brata a CIT dla niego to taki bank z ameryki). Przecież ci ludzie muszą przynajmniej po części zdawać sobie sprawę że inni mają z nich bekę xD
@dupox obejrzeli fejkowych mlmowców, którzy tłumaczyli im na chłopski rozum, jak "doszli do miljonuf" i oni łykają to, że też tak mogą, tylko wystarczy afirmować i kupić od pana mlmowca "kurs ąlay" celem zgłębienia tajników dojścia do bogactwa i też tak będą żyć jak ich guru.
Mirkowie, powiedzcie mi skąd to się bierze, mam takiego znajomego co jest prawie jak sebcel, finansowo to ruina a w social mediach czy przy piwie to każdemu tłumaczy jak działa biznes, jak myśli przedsiębiorca i tłumaczy że przeciętny człowiek nie rozumie systemu podatkowego (kiedyś pomagał robić kebab w budzie brata a CIT dla niego to taki bank z ameryki). Przecież ci ludzie muszą przynajmniej po części zdawać sobie sprawę że inni mają z nich bekę xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: CARRIERCEL
Pobierz