Aktywne Wpisy

Qurvinox +14
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +35
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

#elektryka #led #zarowki
Klienci
@EnderWiggin: XD, chyba chciałeś napisać żarzyła. Jak podłączysz 2 żarówki wolframowe szeregowo, albo zabierzesz europejską klasyczną żarówkę do usa to będą udawać że świecą coś koło 1000 lat, tak bardzo napięcie zasilania wpływa na trwałość, tylko przy okazji kompletnie odwrotnie wpływa na efektywność energetyczną, z nominalnego 1% zejdą pewnie gdzieś w okolice 0,1%