@SzmaragdowySmok: daje to ze nie musisz placic za gry. Mozesz sciagnac rom z byla jakiej strony, tak samo najnowsze pathe i zainstalować na switchu. Jest tez opcja dostepu do pirackiego sklepu, gdzie masz pełno gier, nowych i starych, tak samo gry z ps1, dreamcasta, starych nintendo itp koszt to jakies 5 euro za miesiąc.
Właśnie przerobiłem konsolę i grzebię od wczoraj w darmowych źródłach z romami, ale to jest tragedia. Możesz podać taką płatną nawet strone gdzie będę miał wszystko?
@koniecswiatajestbliski nie ma takiej strony a przynajmniej ja nie znalazłem. jak sciagasz z jakis obcych stron to musisz sie za kazdym razem przebijac przez reklamy i przekierowania na gownostrony.
@Meciek czy w przypadku ściągnięcia gierki z takiej stronki potem nadal trzeba im to 5 euro płacić ? Czy ściągnę np w ciągu miesiąca 30 gier i potem elo ?
#nintendoswitch #nintendo
Właśnie przerobiłem konsolę i grzebię od wczoraj w darmowych źródłach z romami, ale to jest tragedia. Możesz podać taką płatną nawet strone gdzie będę miał wszystko?
Tu masz link do tego sklepu który poźniej wklepujesz w tinfoil
https://donate.ghostland.at/