Wpis z mikrobloga

#gielda póki nie zobaczę spadku jak za trumpa taryfowego to mnie to nie ruszy chyba. ten krach pokoleniowy to najwyżej orzechy z leszczyny wytrzęsie.

zresztą ten Bull run dał tyle zarobić, że chyba nie powinniście płakać, chyba że nie wiem co o-----------e. miłego weekendu Mireczki, idę chyba znów na rejva ( ) tzw. bag holder
cytr0netx99 - #gielda póki nie zobaczę spadku jak za trumpa taryfowego to mnie to nie...

źródło: image_picker_EDB674B2-2CB4-4126-8429-C12A5E794986-68084-00000C9208911B2B

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cytr0netx99: Zgadzam się w pełni. Tyle szumu o jakiejś wielkiej korekcie a póki co tegoroczna stopa zwrotu co najwyżej spadła (przynajmniej u mnie) dopiero z 48% na 34%.
  • Odpowiedz
  • 1
@Vateusz23 ty mogłeś wyparować na prześcieradle starych a jednak tu jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°) moje kilkanaście procent zysku to pewnie twoje dwuletnie zarobki albo i lepiej.
@KMDZ no tak, ale peroniarze spadkowicze wiedzą lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@golomb13 hedżuj na cfd xD
  • Odpowiedz
@cytr0netx99: nie znasz mnie a jednak tak piszesz. Parę stówek zarobiłeś i kilka procent a pajacujesz jakbyś świat zdobył. Jesteś zwykły troll i niech tak zostanie. Takimi biedakami umysłowymi się nie przejmuję
  • Odpowiedz
  • 0
@Vateusz23: to czego prowokujesz? chcesz normalnie popisac to popisz a nie jakies frajerskie teksty rzucasz jak na podwórku to będziesz miał jak na podwórku odpowiedziane. jakbym k---a nie wiedział, że jutro to może wyparować xD

pzdr
  • Odpowiedz