Wpis z mikrobloga

✨️ Jak sfrustrowane koleżanki mogą zrujnować związek?
mialem kiedys panne ktora byla w miare ogarnieta ale wpadla w srodowisko "kolezaneczek". ten kto przerabial ten temat wie jak to wyglada - kolezanki z pracy, zazwyczaj po przejsciach, rozwodach, niatrakcyjne daja niby zlote rady mlodszym. problem w tym ze zazwyczaj to sa sfrustrowane baby ktore zazdroszcza tym mlodszym szczesliwego zycia i specjalnie tak doradzaja aby to zycie im sie sypnelo. no i tak bylo u mnie. w pore tego nie wychwycilem. mielismy piekne szczesliwe zycie. kolezaneczki doradzily ze tak nie moze byc, ze zasluguje na wiecej itd itp bzdety. no i zainstalowala tindera, zdradzila i odeszla ale tylko po to aby wywolac u mnie zazdrosc i zebym jeszcze zawalczyl o nasz zwiazek i dal jej wiecej uwagi:) serio. nie wiem jakim idiotom trzeba byc zeby to wymyslec ale no nie pyklo:) od razu z mojej strony zero kontaktu, jej rzeczy za drzwi i nara. i nigdy nie zapomne tego pikaczu fejsa - no bo jak to tak? to juz koniec? ale jak to? ano takto.

byl placz przeprosiny, bo ona chciala tylko zebym mocniej sie staral zebym byl zazdrosny itp. bo tak jej kolezanki doradzily zeby tak zrobila. caly ten wspolny czas i plany poswiecila dla chwili zabawy. oczywiscie z mojej strony nie ma mowy zeby cos takiego wybaczyc i wkurzam sie sam na siebie ze wczesniej nie zorientowalem sie ze jest do tego zdolna i tak podatna na wplyw innych. a zycie miala naprawde ze mna bardzo dobre i zorientowala sie o tym dopiero jak juz pogrzebala zwiazek. gach z tindera zmyl sie po tygodniu. czasami jeszcze do mnie pisze czy nie chcialbym sprobowac raz jeszcze.

takze rada odemnie - sprawdzcie w jakim towarzystwie w pracy obracaja sie wasze panny, nie ma nic gorszego niz sfrustrowane baby ktore nie dopuszcza zeby inna miala lepiej niz ona i zeby tez najlepiej przez rozwod przechodzila. #tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@centerario: nie wiem czy wpis to bait, ale dawno temu byłem świadkiem w pracy, jak samotna matka rozwódka 40+ gadała 10 lat młodszej koleżance, że jej facet to jakiś niemęski, namawiała na wyjście na masaż e-------y itp. ogólnie księgowość przerypana sprawa dla chłopa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Newsflash kolego - koleżanki mogły być akceleratorem, ale wyciągnęły z niej tylko jej prawdziwą naturę. Jeśli laska jest gotowa cie zdradzić bo tak podpowiadają koleżanki to nigdy nie była materiałem na partnerkę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ponad 10 lat temu przerabiałem coś podobnego. Byłem ponad 2 lata w związku z dziewczyną. Wszystko się układało, bardzo dobrze się dogadywaliśmy, praktycznie nie było zgrzytów. Do czasu aż nie wyjechaliśmy na studia. Poznała nowych ludzi, nowe koleżanki, a i jeszcze kuzynka jej mąciła od jakiegoś czasu w głowie. Ze strony kuzynki nie było żadnych docinek w moją stronę, ale mojej byłej wyraźnie imponowało jej życie (jak na swój
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: część kobiet jest tak głupia że to nie mieści się w ludzkim rozumie, nie ogarniesz tego, ona zwyczajnie była/jest głupia i ciesz się ze wyszło to teraz a nie po ślubie, dzieciach itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli ktoś Cię zdradził dla atencji to tak naprawdę nigdy nie chciał Twojej atencji tylko atencji wszystkich wokoło od koleżanek by być ich nr 1 do rozmów, mężczyzn by ją adorowali by czuła się że ma branie, aż po Ciebie byś był zdruzgotany tym co ona robi ale to zdruzgotanie wg niej powinno być płaczem za nią a nie wywaleniem jej rzeczy za drzwi. Śmieci same się wyniosły
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
twórczy-fenomen-43: Jeśli to nie bait, to jesteś prawdziwy wygryw i szczerze gratuluję.

Serio, w tych czasach usługiwania i płaszczenia się przed księżniczkami jesteś dojrzałym, asertywnym, poukładanym mężczyzną.

Obyś znalazł wkrótce kogoś wartościowego, a nie puszczalskiego szona.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mi tez kiedys moja fwb powiedziala, ze kogos poznala, i chcialaby pojsc sie z nim pieprzyc (mielismy umowe, ze jesli pojawi sie ktos nowy/chec zmiany to wpierw my skonczymy nasze FWB zanim ktos pojdzie w nowym kierunku).
Powiedzialem jej bez ogrodek "chcesz to sobie idz" a ona

Ale jej wybuchnalem smiechem w twarz. Musialem jej wytlumaczyc, ze walczy sie o kogos, z kim jest w zwiazku i walczy
  • Odpowiedz