Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

mialem kiedys panne ktora byla w miare ogarnieta ale wpadla w srodowisko "kolezaneczek". ten kto przerabial ten temat wie jak to wyglada - kolezanki z pracy, zazwyczaj po przejsciach, rozwodach, niatrakcyjne daja niby zlote rady mlodszym. problem w tym ze zazwyczaj to sa sfrustrowane baby ktore zazdroszcza tym mlodszym szczesliwego zycia i specjalnie tak doradzaja aby to zycie im sie sypnelo. no i tak bylo u mnie. w pore tego nie wychwycilem. mielismy piekne szczesliwe zycie. kolezaneczki doradzily ze tak nie moze byc, ze zasluguje na wiecej itd itp bzdety. no i zainstalowala tindera, zdradzila i odeszla ale tylko po to aby wywolac u mnie zazdrosc i zebym jeszcze zawalczyl o nasz zwiazek i dal jej wiecej uwagi:) serio. nie wiem jakim idiotom trzeba byc zeby to wymyslec ale no nie pyklo:) od razu z mojej strony zero kontaktu, jej rzeczy za drzwi i nara. i nigdy nie zapomne tego pikaczu fejsa - no bo jak to tak? to juz koniec? ale jak to? ano takto.
byl placz przeprosiny, bo ona chciala tylko zebym mocniej sie staral zebym byl zazdrosny itp. bo tak jej kolezanki doradzily zeby tak zrobila. caly ten wspolny czas i plany poswiecila dla chwili zabawy. oczywiscie z mojej strony nie ma mowy zeby cos takiego wybaczyc i wkurzam sie sam na siebie ze wczesniej nie zorientowalem sie ze jest do tego zdolna i tak podatna na wplyw innych. a zycie miala naprawde ze mna bardzo dobre i zorientowala sie o tym dopiero jak juz pogrzebala zwiazek. gach z tindera zmyl sie po tygodniu. czasami jeszcze do mnie pisze czy nie chcialbym sprobowac raz jeszcze.
takze rada odemnie - sprawdzcie w jakim towarzystwie w pracy obracaja sie wasze panny, nie ma nic gorszego niz sfrustrowane baby ktore nie dopuszcza zeby inna miala lepiej niz ona i zeby tez najlepiej przez rozwod przechodzila. #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: comment_t9EsWZnil0O4egZC2sX3VbzWIzozmzhR
PobierzSerio, w tych czasach usługiwania i płaszczenia się przed księżniczkami jesteś dojrzałym, asertywnym, poukładanym mężczyzną.
Obyś znalazł wkrótce kogoś wartościowego, a nie puszczalskiego szona.
Powiedzialem jej bez ogrodek "chcesz to sobie idz" a ona
Ale jej wybuchnalem smiechem w twarz. Musialem jej wytlumaczyc, ze walczy sie o kogos, z kim jest w zwiazku i walczy