Wpis z mikrobloga

#kiszak Teraz jak oglądałem film DSR Randomizer (był też filmik odnośnie moda Roguelike, ale typ oczywiście nic nie przeczytał, biegł na ślepo i po godzinie stwierdził, że to E K S P E R Y M E N T S P O Ł E C Z N Y" to zauważyłem, że jest jeszcze bardzo nieznośny do oglądania niż był. Ciągłe p---------e "*śmiech pawiania* wytnijcie to i wrzućcie na twittera jak obrażam widzów" czy "co nie widzowie giga hipokryzja z mojej strony", "źle gram hehe". Zero autorefleksji mam wrażenie. To świat mi robi bubu, ja jestem tylko skromnym ludologiem, do którego się świat p-------ł.

Pamiętajcie, że z kodem "WERTYKALNOS" macie zniżkę -15% na wodę toaletową
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mugiwan oczywiście, że ma się za ofiarę, ale weź pod uwagę, że jeżeli chłop o tym cały czas p------i, to znaczy, iż to go boli, więc ciesz się z tego, bo wcześniej chłop był bardzo pewny siebie gdy takie rzeczy robił i nawet nie rozmyślał takich scenariuszy xD zresztą gdyby nie bolało to na Maćka by kolejne odcinki wlatywały już, a wiadomo jak to wygląda teraz
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: On osobiście prywatnie może nawet zgadzać się z wykopkami pod wzgledem niskiego iq swoich widzow i cisnac bekę z przegrywow że robi ich jak chce ( to raczej pewnik bo on swiadomie manipuluje co pewnie mu ego podbija ze ma kontrole nad tlumem, szkoda ze ten tlum to banda dzbanow, to tak jak by sie ktos cieszyl ze zmanipulowal kogos z choroba downa lol) Co z tego skoro publicznie
  • Odpowiedz
@mugiwan: Oglądałem sobie w robocie - wyłączyłem w momencie, jak Kiszak się wywalił przez curse'a, który sam sobie nałożył z broni i zaczął bluzgać na balans rozgrywki XD

Tamae też ma gameplay z tego moda i wolałem się na niego przełączyć.

Swoją drogą świetny mod, aż se obczaję potem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz