Wpis z mikrobloga

@MerenRe: DOTKLIWIE

"Pogryzienie nie było na tyle dotkliwe, żeby wymagała dalszego leczenia. Nie były to obrażenia zagrażające życiu lub zdrowiu - wyjaśniła asp. Gębczyńska."

Kłamać dalej, nie przejmowac sie..
  • Odpowiedz
@MerenRe: a ostanio psiarze gnoili typa ktory zwracał uwagę że pies w tramwaju niezgodnie z prawem był bez kagańca I smyczy i insynuowali, że to był pies przewodnik mimo, że był bez uprzęży i nie było żadnych przesłanek że takim mógł być
  • Odpowiedz
@MerenRe: a ostanio psiarze gnoili typa ktory zwracał uwagę że pies w tramwaju niezgodnie z prawem był bez kagańca I smyczy i insynuowali, że to był pies przewodnik mimo, że był bez uprzęży i nie było żadnych przesłanek że takim mógł być
  • Odpowiedz
@Gawith_Apricot: to jest straszne jak ta bestia ją pogryzła. Na początku myślałem, że ma takie dziwne niebiesko brązowe spodnie a potem zamarłem jak dotarło do mnie, że to wszystko przez krew...
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: tego będzie coraz więcej, w USA jest taki bardak z fałszywymi psami asystującymi, że szkoda gadać. Najlepsze jak atakują prawdziwych niepełnosprawnych albo prawdziwe psy asystujące
  • Odpowiedz
@arapv: taka celebrytka Ariana Grande ma dwa psy "asystujace" niby na traume, a musiala pozbyc sie killu swoich psow (lacznie ma ich chyba z 10 ale sie nimi nie zajmuje, generalnie wiekszosc psow komus oddala bo jej sie znudzily) innych, bo te dwa je atakowaly. Byly tez jakies zdjecia jak ciagnely sie na smyczy do obcego psa, zabiera je ze soba wszedzie I byly nawet plotki, ze chciala je wziac
  • Odpowiedz