Wpis z mikrobloga

czas pokaże, nikt nie zna przyszłości, ale wygląda na to że technicznie na kghm to już mamy górkę i zaraz będzie zejście w dół.

wszystkim z tagu życzę jednego - życie jest więcej wart, niż jakieś tam kreseczki, wykresy, procenciki, życie toczy się dalej.

ja się cieszę, sprzedałem, trochę zarobiłem, nie mam żadnego papieru na weekend ani nie planuję na razie cokolwiek kupować.

Mamy super korektę i mój ulubiony farmazoniarz shark trader, polecam pooglądać sobie jego bajeczki głupoty na yt, gada tylko dla zasięgu, też uważa że wig20 spadnie. Czas pokaże.

Jak zarobiłeś twoje, lepszy mały zysk niż strata... powodzenia.

#gielda #orlen #kghm #pieniadze #biznes #polska #wig #wykop #przegryw

ps. dla wszystkich farmazoniarzy, którzy lubią wklejać kto co powiedział, powiem tylko jedno, żyj swoim życiem, na mnie takie zabawy nie działają. To jest portal z śmiesznymi obrazkami. Każdy lubi tutaj się udzielać. Jedni innych szkalują i prześladują a tylko powiem jedno, żyj swoim życiem, powiedz ile zarobiłeś przez ostatnie 5 lat i powiem ci czy jesteś kolega czy zwykły troll.

dziękuję za uwagę.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makler___gieldowy

też uważa że wig20 spadnie

Bo napewno spadnie prędzej czy później, pytanie ile spadnie, i kiedy

lubią wklejać kto co powiedział

Natomiast Ty podałeś konkretną datę i wysokość spadku. Tymczasem rzeczywistość zweryfikowała Twoje przewidywania
  • Odpowiedz
@MamByleJakiNick: kolego, ty dzwonisz xd xd, weź powiedz ile zarobiłeś przez ostatnie 5 lat, szkoda mi czasu na jakieś zaczepki i ping pong,

to jest portal z śmiesznymi kreskami,

ja swoje zarobiłem, dziękuję, nie potrzebuję więcej, patrząc na wig20 jaki jest patologiczny, mogę tylko pogratulować tym co kupowali w 2015 r. nvidie i parędni temu sprzedali, to był deal życia
  • Odpowiedz
@makler___gieldowy

weź powiedz ile zarobiłeś przez ostatnie 5 lat

Nie martw się, jestem na plusie, choć dopiero w tym roku zacząłem z giełdą na poważnie

ja swoje zarobiłem, dziękuję, nie potrzebuję więcej, patrząc na wig20 jaki jest patologiczny

Rozumiem że z WIG20 Ci nie po drodze, i stąd przeiwdywałeś w poniedziałek -5%?
  • Odpowiedz
@MamByleJakiNick: kolego, to był żart, za bardzo bierzesz to do siebie xd xd, to jest portal z śmiesznymi kreskami, popatrz sobie na kurs kghm, na historyczne górki, boczniaki jak to szło, wyciągnij wnioski, spadamy, może nie wczoraj, nie dzisiaj, ale za jakiś czas będzie okazja, żeby znowu wejść do pociągu.

nie wiem czy kumasz co piszę, ale życzę powodzenia, to jest portal z śmiesznymi kreskami, to nie jest wyrocznia, to
  • Odpowiedz
@MamByleJakiNick: ja jestem na giełdzie, dłużej niż 5 lat i powiem ci jedno - kasa to kasa, nie patrz na procenty, ale ile możesz stracić albo zarobić.

giełda raz rośnie raz spada, i trzeba umieć to próbować przewidzieć,

raz się uda, raz nie i to jest cała
  • Odpowiedz