Aktywne Wpisy

MonazoPL +153
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

szukam jakichś polecajek, bo jestem maksymalnie zamknięty w swojej bańce zawodowej i ciągle czytam jakieś g---o akty prawne albo inne komentarze do nich, przez co totalnie niemalże porzuciłem czytanie innych rzeczy.
dawajcie co tam macie, beletrystyka, poezja, jakieś instrukcje techniczne, komiksy, może coś z filozofii? coś co was ostatnio wciągnęło.
mam po prostu potrzebę zakręcenia się w innym środowisku, a myślę że to jest dobre miejsce na zebranie nowinek ze świata.
#gruparatowaniapoziomu #czytajzwykopem
Walter Tevis - Przedrzeźniacz
'Na wysokiej połoninie' Stanisława Vincenza ostatnio zacząłem, bardzo ciekawy opis zycia, legend, folkloru górali huculskich z początku XX wieku
Jakub Medek 'Dobrý den. Chmiel, tożsamość i luz. Polskie mity o Czechach', ciekawe i zgrabnie napisane. Autorem jest czesko-polski dziennikarz, prowadzący znanego czechofilom podkastu Czechostacja.