Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +856
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Miesiąc temu przebiegłem 200m...
Dziś wolniejsze tempo bo chciałem obiec ring wokół lotniska, ale najważniejsze, że bez ani jednego przystanku - cały czas bieg. BMI ok 32...
#igrzyskabebzonow nie tylko polegają na testowaniu głupich diet i przybieraniu na wadze bo grube to głupie, ale dzieją się rzeczy dobre!
Od początku moją zasadą było unikać ekwilibrystycznych diet - bo rodzina 5 osób (3 dzieci) i micha musi być wspólna bo przecież tata też daje przykład + funkcja socjalna. Więc po prostu jem mniej, ale za zawsze to co wszyscy.
#grubasy #bieganie
źródło: Screenshot_2025-11-13-23-04-40-615_com.strava
Pobierz@ArekJ: dzięki, ale:
- jestem za gruby na maraton, muszę oszczędzać kolana, zwłaszcza lewe
- nie lubię biegać, nigdy nie lubiłem
- nie planuje
@kobrys13: ja przepraszam ale o której ty wstajesz w takim razie? Mnie młody budzi o 6 rano i o 22 nie mam już energii na nic poza pójściem spać a gdzie o 23 iść biegać ( ಠ_ಠ)
Powodzenia!
@kobrys13: przecież to jest największy mit. Wywal syf, produkty mocno przetworzone i produkty bogate w cukier. Dodaj więcej białka (mięso, ryby, jogurty). Możesz dodać liczenie kalorii (choćby orientacyjne) i jak to utrzymasz, to już będziesz w połowie drogi mając wyniki.
@kobrys13: z takim bmi, zainwestuj w porządne buty lub przejdź na basen do czasu zmniejszenia wagi, i mówię serio. Szkoda kolan.
gratki, też zacząłem spowrotem biegać, niestety choroba płuc przez 4 lata skutecznie zniszczyła mi kondycje, także śmiało jestem pełen podziwu że bez przerwy z takim tempem 8km, ja mam mniejsze bmi a kondycję 10x gorsza.
masz zadatki na
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Sathanas_Gloriam: Mam nieaktualne już papiery ratownika wodnego.
Pływalnie w tym roku tylko z widowni - juniorzy moi 9 i 7 lat plywają świetnie, ale pora o jakiej mają trening w tym roku sprawia, że abym przebierał się samemu i pływał nie ma sensu :-(
@Norciu: Wstaję o 6:25. Spać chodzę około 00:30
Dzieci funkcjonują 7:00-22:00 (jak dobry dzień) albo 23:00 jak bobo lvl2.5 nie ma ochoty spać.
Cały dzień to w zasadzie ogarnianie dzieci + praca + prace domowe. Na nic ponad to nie ma aktualnie czasu. Ale nie narzekam.
@Kolarzino: na #igrzyskabebzonow są różne osoby, z różnymi podejściami (polecam):
- jedni w---------ą jak świnie i chundą
- inni próbują IF
- inni robią
@PiersiowkaPelnaZiol: Mam buty do biegania w terenie z Decathlonu bardzo dobre. No i zgadzam się z oszczędzaniem się więc:
- nie planuję póki co biegać dystansów - idaelnie dla mnie będzie 30-40min max (treningi wyrażam w minutach a nie dystansie)
- biegam co 3 wieczór
-- aby być w pełni zregenerowanym przed
@hansoloxd: PIĘKNIE!
@winsxspl: dla mnie akurat bez różnicy - czy to żabka czy grzbiet mogę płynąć i 2h bez zatrzymywania :-)
Sęk w tym że czasu brak