Wpis z mikrobloga

powrót do #rdr2 po latach (grałem tylko na premierę ale nabiłem za pierwszym razem 400h) jest jak powrót do domu. Coś wspaniałego. Potrafię jeździć parę godzin tylko zbierając zioła albo polując. Wracam sobie do obozu, robię prace, dostarczam żywność. Nie spieszy mi się. Chyba żadna gra nie dała mi takiego odczucia zadowolenia jak ta. No może jeszcze Wiedźmin 3. Ale rdr2 ma ten magiczny stan dla mnie. R* stworzył arcydzieło a nie myślałem, że zrobią coś jeszcze lepszego niż GTA4 z dlc i RDR1 (ʘʘ) Ciekawe czy w rdr3 zagram jeszcze przed 60 rokiem życia xd
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chlopecek_Pepe: ja się wstrzymuje do czasu aż nie ogłoszą nowej wersji rdr2. Bo wczoraj już ogłosili że 1 leci na nowe konsole, a plotki że odnawiają dwójkę to już od premiery switcha 2 latają po necie.
  • Odpowiedz
@dr_papieros: próbowałem grać w jedynkę ale system walki mnie odrzucił. Ale mam zamiar do tego jeszcze usiąść i przejść. Za bardzo lubię takie klimaty. @mac_mod Też długo czekałem na tego patcha ale przeszedłem teraz Red Dead Revolver, potem RDR1 i już nie mogłem wytrzymać żeby nie zacząć RDR2( ͡° ͜ʖ ͡°) a na tego patcha to możemy jeszcze długo czekać. Najwyżej będzie powód przejść grę
  • Odpowiedz