@GangKobry a to dlatego takie negatywne nastawienie było na wykopie w stosunku do marszu, to nawet nie chodziło o całą wojenke pispo tylko coś bardziej osobistego ( ͡°͜ʖ͡°)
@printf Zaś się odpalił ten co by tylko płodził nowych płatników składek emerytalnych xD W dodatku myśli, że tych dwóch płatników których ma w domu będzie pracowało tylko na dwie emerytury - jego i jego żony. Stan zdrowia psychicznego i wiedzy ekonomicznej Polaków szoruje po dnie.
@GangKobry: Abstrahując od żartu to jak zwykle pięknie idzie dziele społeczeństwa i winni niskiej demografii nie są politycy czy korpo którzy tworzą ciężkie czasy tylko właściciele psów czy kotów albo piwniczaki.
Zaś się odpalił ten co by tylko płodził nowych płatników składek emerytalnych xD W dodatku myśli, że tych dwóch płatników których ma w domu będzie pracowało tylko na dwie emerytury - jego i jego żony. Stan zdrowia psychicznego i wiedzy ekonomicznej Polaków szoruje po dnie.
@marcingliwice: To raczej oczywiste, bo to składa SPOŁECZNA. Tylko, że psiecka i kociecka jej nie płacą w ogóle, zaś te dzieci tak będą pracować na
#humorobrazkowy #heheszki #marszniepodleglosci #dzieci
źródło: temp_file570211104239246734
PobierzWojnę klasową przegraliśmy na starcie( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eee tam, ja tam śmiechłem mocno jak zobaczyłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 1000011712
Pobierz@marcingliwice: To raczej oczywiste, bo to składa SPOŁECZNA. Tylko, że psiecka i kociecka jej nie płacą w ogóle, zaś te dzieci tak będą pracować na
@GangKobry: dziedzica konta na wykopie i peceta ( ͡° ͜ʖ ͡°)