Wpis z mikrobloga

#przegryw Nie wyobrażam sobie przesiedzieć całe życie na neecie jak niektórzy. Po pierwsze na początku napewno by była złość rodziców i docinki. Po drugie sam ze sobą bym się źle czuł kocham rodziców i sprawiało by mi to żal patrzeć jak muszą na mnie pracować. Po trzecie mieszkam w małej miejscowości gdzie na bank bym był obgadywany na każdym kroku ha idzie ten nierób patrzcie go zdrowy chłop i nie chwyci się roboty itp dosłownie nie znam nikogo w mojej miejscowości kto jest z okolic mojego rocznika i nie pracuje. Rozumiem posiedzieć na neecie nawet ten rok ale iść w następnym roku coś zarobić nawet na te 4 miesiące za granicą i już mam 20 tysięcy na cały rok neetu gdzie to tak ciągle w piwnicy siedzieć to już bym zaczął z matką po lekarzach jeździć i rentę na n----------e załatwiać żeby na starość z głodu nie zdechnąć jak rodzice odejdą. #neet
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KrolCyganowWladcaPatologii

@Szyszkalogin:

>czego te docinki miałby dotyczyć?

A ja nie mówię tylko o starych, mówię ogólnie o normikach, ale zadając takie pytanie już wiem że Ty dla mnie fakecel, więc muszę Cię dać na czarno sory ehhh szkoda nie ma chyba przegrywa na tym tagu co by zrozumiał co niektórzy przechodzą, był @Van-der-Ledre ale zniknął szkoda

Mnie nikt po dupie w pracy nie całował, raz dosłownie prawie mnie
  • Odpowiedz
  • 1
@lesio_chce_skes Zależy jak wysoką ale w Polsce prawdopodobnie pracowali jak zwykli robole to nie wyobrażam sobie zebrać co drugi dzień od matki 20 zł na cole i ciperki a co dopiero żeby coś sobie sprawić chłop w kwiecie wieku serio to brzmi jak jakiś żart nie śmieszny
  • Odpowiedz
@Szyszkalogin: " Po trzecie mieszkam w małej miejscowości gdzie na bank bym był obgadywany na każdym kroku"
to jest akurat najgłupszy argument za bardzo sie przejmujesz co ludzie pomyślą czy powiedzą to nie wpływa dobrze na psychikę
  • Odpowiedz
@okfmale: @akaisterne Napisał że ma "malformacje w płacie czołowym". Jeśli to prawda to już na podstawie tego można przyjąć że jest to dolegliwość która nie występuje zbyt często w populacji. Więc odpowiadając na pytanie które zadałeś to jest to dość unikalne i większość "normików" nie mierzyła i nie mierzy się z czymś takim. Między innymi właśnie przez brak niektórych utrudnień/przypadłości (w tym wrodzonych) w życiu są właśnie "normikami".¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Marian_Pe Jak ktoś jest 100% truecell gdzie ma lęki i rodzice do tego mu nie pomagają to fakt post można odebrać jako typowo normicki tu się zgodzę ale jak ktoś jest leniem śmierdzącym to nie jest neetem tylko pasożytem
  • Odpowiedz
dosłownie prawie mnie pobili, były wyzwiska itp

@Szyszkalogin: a poza pochwaleniem się, że jesteś niemającym generalnie problemu z wychodzeniem z domu i interakcjami społecznymi normikiem, po którym dotkliwe zdarzenia spływają jak po kaczce, to masz coś ciekawego do napisania?
  • Odpowiedz