Aktywne Wpisy

uncle_freddie +219
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +187
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

![Najdroższy rozwód w historii. Tyle Brytyjczyków kosztował Brexit [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1778c83b5aafbe42d7efc6b38e3aa250c0503b1be4805bf42ae4c844def24512,q80.jpg)

A kto powiedział że sam nie możesz siebie utrzymywać. Ja tam tak żyje i nie narzekam
Popieram. Neeciaki to pijawki
Nie rozumiem jesteś neet czy nie? skąd zatem czerpiesz pieniądze na opłaty jedzenie zachcianki?
A ja nie mówię tylko o starych, mówię ogólnie o normikach, ale zadając takie pytanie już wiem że Ty dla mnie fakecel, więc muszę Cię dać na czarno sory ehhh szkoda nie ma chyba przegrywa na tym tagu co by zrozumiał co niektórzy przechodzą, był @Van-der-Ledre ale zniknął szkoda
Ładujesz walizkę, lecisz tam gdzie dobrze płacą, robisz ile wlezie a potem masz spokój
Komentarz usunięty przez autora
ale z drugiej strony ciezko w to uwierzyc, ale serio sa ludzie ktorzy sie nie nadaja nawet do najprostszych prac. jak zaczynalem swoja kariere zawodowa w hurtowni spozywczej zaraz po szkole to przyszedl do nas gosc okolo 30 lat z matka, nie