Wpis z mikrobloga

Jak pisałem na wykopie że są lekarze co skupują masowo mieszkania bo nie wiedzą co z pieniędzmi robić to wykopki mnie linczowały że bzdury pisze xDD (znam jednego co ma 8 mieszkań w Krakowie) Tak samo jak pisałem że moja rodzinna ma auto za 400k Lexusa RX500h to też pisali że bzdury pisze. Mam Wam zdjęcie zrobić z parkingu?

P.S za taką pensję można spokojnie 2-3 mieszkania kupować w Krakowie

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawsa
Ksiega_dusz - Jak pisałem na wykopie że są lekarze co skupują masowo mieszkania bo ni...

źródło: IMG_4285

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@jmuhha:
4 lekarzy łącznie zarabiało 10mln, raczej nie patologia bo coraz więcej takich kwiatków wychodzi w kraju. Zresztą, wystarczy że pojde sobie pod szpital w moim mieście gdzie lekarze parkują i już widać że coś jest na rzeczy bo mają auta typu Porsche Taycan za 500k, Porsche Cayenne, Lexusy itd
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: ale dlatego mowie o kominach placowych, to jest patologia i tu nie ma dyskusji. Natomiast nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka, bo rezydenci maja widełki panstwowe tj 8-10k z dyzurami.
  • Odpowiedz