Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +71
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz
Landmark +4
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz

Inna sprawa to tłuszcz i zarost, zgól łoniaki i schudnij to zobaczysz że nagle będzie większy ten kabanos.
@Uuroboros: Ale to nikogo nie powinno obchodzić, czy ktoś ma włosy na jajach długie, czy też nie
@Zwierz33: Widze napis meloni od razu mysle o Giorgi Meloni, premier Włoch
@Uuroboros mój stary ma większego odemnie
@Xvenowski naturalne owłosienie jest piękne. Uwielbiam kocura u kobiety
@Zwierz33 omg muszę sprawdzić. Ja też w sumie jestem impotentem, ale to przez leki na depresję SSRI
Ja nawet nie wiem ile mój ma cm i nie zamierzam tego mierzyć, bo po co mi ta wiedza?
Czy to będzie 20, 15, czy 8 cm to nie ma znaczenia, bo to nic nie zmienia w zyciu
Potem sprawdziłem w necie i wiele karyn rzeczywiści lubi większego c---a, takiego żeby obijał im się o macice podczas kopulacji. Niby tak jest jakiś kolejny punkt który sprawia im przyjemność. Kobiety są bezwzględne
@Zwierz33 ale masakra.
Długo się zbierałem po tekstach które od niej usłyszałem