Wpis z mikrobloga

najpierw 3 sekundy szuka pierwszego biegu a potem 30 sekund do 50kmh sie rozpedza jeden z drugim taki wasz wyglad polscy kierowcy
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobertPupica: no niektórzy tak jeżdżą że mam ochotę wyciągnąć katanę i ich r----------ć na pół razem z tym ich autem, macie szczęście że mnie powstrzymuje moja ultra silna wola
onepnch - @RobertPupica: no niektórzy tak jeżdżą że mam ochotę wyciągnąć katanę i ich...
  • Odpowiedz
@Soothsayer
1) Nie każdy ma 200 KM
2) Toczenie się do świateł - oszczędzam paliwo
3) Na trasie jeżdzę 90 km/h. Wy mnie wyprzedzacie i nazywacie babskiem za kółkiem, a ja mam spalania 4.6 zamiast 6.0 i na baku zrobię 100 kilometrów więcej, oszczędzając.

Ale hurr durr moja BMW nie moze zamknąć obrotomierza.
  • Odpowiedz
@Ziom166

Nie każdy ma 200 KM

mam marne 1.4 90KM w sporym heczbeku ale Bóg dał obrotomierz to korzystam z całego i to jest jazda eko bo samochód się szybko napędza a potem spokojnie sobie jadę a nie się rozpędzam do 50km/h pół miasta
@Soothsayer a z tym toczeniem to ja akurat ale to też eko jazda bo sobie silnikiem hamuje ładnie i dzięki temu mam samochód gotowy do przyspieszenia
  • Odpowiedz
@Soothsayer a to też na biegu dojeżdżam ale nie kulam się aż tak to realnie spalanie obniża i nie muszę tak często kupować klocków hamulcowych za 60zł
ja mam kompromis między dynamiką i spalaniem wypracowany przez lata
  • Odpowiedz
@RobertPupica bo dziady myślą że jak się będziesz rozpędzał pół dnia to lepsze dla silnika i spalanie będzie mniejsze nikt ich nie uczył że pedał gazu ma taki skok nie bez powodu i można wciskać do końca
  • Odpowiedz
@Soothsayer jest możliwe ale wątpię że to akurat irytuje bo ja nie jadę kilometra na luzie tylko zrzucam biegi i stopniowo wytracam prędkość i ona spada dość szybko
są też dziady co wrzucają luz i tak jadą to wtedy rzeczywiście koszmar jest
  • Odpowiedz
@RobertPupica: p---y drogowe to gorszy rak niż sebiksy siedzące na zderzaku. Sebiksa puszczasz na margines, leci sobie dalej i zapominacie o sobie nawzajem. Za p---ą w godzinach szczytu wleczesz się kilometrami, bo z przeciwka sznur samochodów, a za p---ą zresztą też, bo nie raczy zjechać nawet jak ma możliwość.
  • Odpowiedz
1) Nie każdy ma 200 KM

2) Toczenie się do świateł - oszczędzam paliwo

3) Na trasie jeżdzę 90 km/h. Wy mnie wyprzedzacie i nazywacie babskiem za kółkiem, a ja mam spalania 4.6 >zamiast 6.0 i na baku zrobię 100 kilometrów więcej, oszczędzając.

@Ziom166: 4) zawsze i wszędzie lewym pasem "żeby sobie zawieszenia nie zużywać" bo prawy dziurawy i mamy bingo
  • Odpowiedz