Wpis z mikrobloga

#linux

przeglądam sobie ten tag i nagle trafiam na posty @rafau16 xD co ci zrobił ten OS biedny człowieku, że ostatnie x twoich postów to wyzywanie użytkowników, programistów i czegokolwiek innego związanego z tym środowiskiem?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Generalnie ci co piszą tu na tagu dzielą się na dwie grupy. Pierwsi przychodzą tu wyzywać Linuxa bo im stary do wanny wchodził i nie potrafią go używać. Druga grupa szuka pomocy albo wrzuca jakieś ciekawe rzeczy/męski. A pierdów tych pierwszych to nawet nie czytam bo szkoda mojego czasu.
  • Odpowiedz
@bzam uwielbiam jak sekciarze zakłamują rzeczywistość i próbują wciskać swoje g---o innym, zupełnie jak jechowi xD a to że prawda cię boli to jeszcze lepiej
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
@rafau16 nie boli mnie to co mówisz, sam wracałem z linuxa na windowsa z różnych powodów. Dziwi mnie, że dorosły człowiek chce poświęcać czas i wyzywać community które nie robi nikomu żadnej szkody, a cały environment jest darmowy i zbudowany na darmowym czasie pasjonatów którzy chcieli dać innym coś od siebie. A co do tego wciskania gówna innym - nie widzę w tym nic złego. Jeżeli jest to darmowe, a ktoś
  • Odpowiedz
@bzam: to jakiś typek co się zajmuje montażem nieliniowym xD typ myśli że jak jakieś wielkie studia używają protoolsy /cubase czy jak w jego przypadku avid/premiere - to Windows coś znaczy xD Tymczasem dla takich molochów os w ogóle nie jest brany pod uwagę, tylko umowy z producentem. Swego czasu jak powerPC mocno przewyższał mocą x86 (pierwsze maci też miały ppc) to niektóre korpo projektowały auta w catii dostępnej na
  • Odpowiedz
@rafau16 nie boli mnie to co mówisz, sam wracałem z linuxa na windowsa z różnych powodów. Dziwi mnie, że dorosły człowiek chce poświęcać czas i wyzywać community które nie robi nikomu żadnej szkody, a cały environment jest darmowy i zbudowany na darmowym czasie pasjonatów którzy chcieli dać innym coś od siebie. A co do tego wciskania gówna innym - nie widzę w tym nic złego. Jeżeli jest to darmowe, a ktoś
  • Odpowiedz