Wpis z mikrobloga

No poszedła mnie cwaniura ewidentnie Tu wypisuje, że w ciężkiej sytuacji jest materialnej i że tylko chce, abym oddał wreszcie pieniądze, ja z dobrego serca się decyduje, że oddam, ale widzę, że tu niekoniecznie o pieniądze chodzi. Gdybym dalej ją ignorował, to nie dość, że nie musiałbym oddawać pieniędzy, to jeszcze bym głowę spokojniejszą miał, no cyrk kochani.
Teraz to ja już nie wiem, czy oddam.
z fartem
#oswiadczenie
Hissis - No poszedła mnie cwaniura ewidentnie Tu wypisuje, że w ciężkiej sytuacji jes...

źródło: temp_file4132470867175829136

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@atteint poczekaj jeszcze nie zgłaszaj, bo to chyba mój nowy chłopak, to ze względu na mnie proszę, nie krzywdź misiaczka mojego
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: w sumie robiąc jej ten przelew, pozbawisz ją argumentu, by ponownie się odzywać. xD

poczekaj jeszcze nie zgłaszaj, bo to chyba mój nowy chłopak, to ze względu na mnie proszę, nie krzywdź misiaczka mojego

ehh, kim jestem by stawać na drodze miłości. wstrzymam się ze zgłoszeniem sprawy, ale jeśli wam nie wyjdzie i złamie ci serce, zniszczę go.
  • Odpowiedz
  • 1
@atteint no już powiedziałem, że jutro oddam to oddam tym razem naprawdę, bo też nie ukrywam, że nie jestem z siebie dumny, że do takiej sytuacji doszło w ogóle, ale ona argumenty i powody i tak znajdzie xD
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: chyba się domyślam co to za typ osoby może być. zawsze pozostaje zablokowanie na komunikatorach wszelkiej maści z nadzieją, że nie traficie na siebie gdzieś na mieście. xD
  • Odpowiedz