Wpis z mikrobloga

widzę się z dziewczyną z tinder na spotkanie w godzinach południowych na kawę/herbatę, dokładniej o 12

potrzebuję pomocy w dobraniu perfum i sugestiami odnośnie outfitu, zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie i podzieleniu się propozycjami w komentarzach

potencjalne outfity do ubrania:
1. spodnie beżowe chinosy gładkie, sweter camelowy/karmelowy w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny - do tego outfitu lubię nosić Ambre Sultan
2. spodnie czarne chinosy w mikrowzór, sweter offwhite w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny

opcjonalnie, inne kombinacje ubrań powyżej ze swetrami poniżej:
1. niebieski, gładki
2. niebieski w mikrowzór
3. błękitny, gładki, vneck
4. szary, gładki
5. szary, gładki, vneck
6. szary w mikrowzór
7. granatowy z wełny, gładki
8. sweter wełniany bardziej świąteczny, ale delikatnie tylko
9. zielony, gładki, vneck

do tego dodatki:
- stalowy naszyjnik z symbolem na wierzchu lub schowany (w zależności jaki będę mieć mindset)
- zegarek ze stalową bransoletą

bokserki i skarpety już dobiorę w zależności od reszty outfitu

#perfumy #tinder #randkujzwykopem #randki #randka

czym z tej listy rekomendujecie się popsikać?

• Serge Lutens - Ambre Sultan 15.9% (11)
  • Azzarro - The Most Wanted Intense 24.6% (17)
  • Emporio Armani - Stronger With You Tobacco 20.3% (14)
  • Alfred Dunhill - Indian Sandalwood 14.5% (10)
  • Adnan B - Ambre Noir 24.6% (17)

Oddanych głosów: 69

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Pietruchoowy: on intensywny, ale w razie co to kawiarnia jest duża - więc będą mogli ludzie się przesiąść jakby im przeszkadzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietruchoowy: @MrRedz @Gieremek @dziekujeipozdrawiam @Mihu_ dziewczyna doceniła ubranie, spodobało się jej to, że jesteśmy matching i dopasowane ubranie do jej osobowości, wyglądu, i podkreślenia moich oczu, ale adnana nie poczuła wcale...

ale żeby nie wyszło tak źle, to zrobiłem na koniec aktywność, w której powąchałem jej perfum, ona moich i mnie nawet musnęła ustami w szyję
  • Odpowiedz