widzę się z dziewczyną z tinder na spotkanie w godzinach południowych na kawę/herbatę, dokładniej o 12
potrzebuję pomocy w dobraniu perfum i sugestiami odnośnie outfitu, zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie i podzieleniu się propozycjami w komentarzach
potencjalne outfity do ubrania: 1. spodnie beżowe chinosy gładkie, sweter camelowy/karmelowy w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny - do tego outfitu lubię nosić Ambre Sultan 2. spodnie czarne chinosy w mikrowzór, sweter offwhite w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny
opcjonalnie, inne kombinacje ubrań powyżej ze swetrami poniżej: 1. niebieski, gładki 2. niebieski w mikrowzór 3. błękitny, gładki, vneck 4. szary, gładki 5. szary, gładki, vneck 6. szary w mikrowzór 7. granatowy z wełny, gładki 8. sweter wełniany bardziej świąteczny, ale delikatnie tylko 9. zielony, gładki, vneck
do tego dodatki: - stalowy naszyjnik z symbolem na wierzchu lub schowany (w zależności jaki będę mieć mindset) - zegarek ze stalową bransoletą
bokserki i skarpety już dobiorę w zależności od reszty outfitu
@Pietruchoowy: @MrRedz @Gieremek @dziekujeipozdrawiam @Mihu_ dziewczyna doceniła ubranie, spodobało się jej to, że jesteśmy matching i dopasowane ubranie do jej osobowości, wyglądu, i podkreślenia moich oczu, ale adnana nie poczuła wcale...
ale żeby nie wyszło tak źle, to zrobiłem na koniec aktywność, w której powąchałem jej perfum, ona moich i mnie nawet musnęła ustami w szyję
potrzebuję pomocy w dobraniu perfum i sugestiami odnośnie outfitu, zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie i podzieleniu się propozycjami w komentarzach
potencjalne outfity do ubrania:
1. spodnie beżowe chinosy gładkie, sweter camelowy/karmelowy w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny - do tego outfitu lubię nosić Ambre Sultan
2. spodnie czarne chinosy w mikrowzór, sweter offwhite w mikrowzór, kurtka czekoladowa (ciemna), buty czarne, pasek czarny
opcjonalnie, inne kombinacje ubrań powyżej ze swetrami poniżej:
1. niebieski, gładki
2. niebieski w mikrowzór
3. błękitny, gładki, vneck
4. szary, gładki
5. szary, gładki, vneck
6. szary w mikrowzór
7. granatowy z wełny, gładki
8. sweter wełniany bardziej świąteczny, ale delikatnie tylko
9. zielony, gładki, vneck
do tego dodatki:
- stalowy naszyjnik z symbolem na wierzchu lub schowany (w zależności jaki będę mieć mindset)
- zegarek ze stalową bransoletą
bokserki i skarpety już dobiorę w zależności od reszty outfitu
#perfumy #tinder #randkujzwykopem #randki #randka
czym z tej listy rekomendujecie się popsikać?
ale żeby nie wyszło tak źle, to zrobiłem na koniec aktywność, w której powąchałem jej perfum, ona moich i mnie nawet musnęła ustami w szyję