Wpis z mikrobloga

Ile mieliście stażu na siłce jak przeszliście na „ciemną stronę mocy”? ( ͡° ͜ʖ ͡°) I czy było warto? Ja 29 lvl, ze 4 lata takiego targania na serio i zastanawiam się czy nie wejść sobie na takie 300 tygodniowo :3

#mirkokoksy #sterydy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stanleymorison:
Ponad 10 lat wspinania, 2 lata silki.
40lat, kuje od roku.
Jak dla mnie, było warto. Miałem dosyć wysokiego teścia naturalnie, ale i tak dopadały mnie pewne symptomy.
Byłem na granicy anemii, regularnie była krew lekko poniżej normy. Obecnie w zakresie. Lepiej się czuję, lepsze libido, większa pewność
  • Odpowiedz
@stanleymorison: 7 lat stażu z siłownią (ale trenowanej wtedy fifty-fifty), 24 lata. Gdyby nie SAA to pewnie bym skończył jako alkoholik, ćpun albo jeszcze gorzej: stały bywalec tagu #przegryw (nie żeby nie było, trochę jestem przegryw ale przynajmniej tam nie mikrobloguje ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
@stanleymorison: 8 lat stażu, niecały rok na ciemnej stronie. Takie trt dla gościa co chodzi 3x w tygodniu na siłownie będzie i tak ok i polepszy ci jakość życia. Kwestia czy chcesz jakieś zawody to potem możesz większe dawki, ale na 150 i tak będzie już różnica
  • Odpowiedz