Wpis z mikrobloga

@wlodi0412: z Deathaddera na 55g myszkę, o wiele łatwiej wykonuje się szybsze ruchu, są bardziej precyzyjne, kabel nie ogranicza i nie spada za biurko itd ogólnie mocno na plus
  • Odpowiedz
@wlodi0412:
Wczoraj doszła mi 502x (89g), przesiadka z jakiegoś klasycznego jajka HP o ok 140g. Jeszcze nie testowałem w boju, ale jest duża różnica w wadze i właśnie się zastanawiam czy nie będzie dla mnie za lekka
  • Odpowiedz
  • 0
@ppooii No ja słyszałem, że dla ludzi którzy mało grali w FPS większy waga=stabilność. No, ale ja w sumie całe swoje życie grałem w CSa 1.6, Battlefieldy i inne CoDy na Rivalu 110. Dopiero jakoś od 2020 miałem przerwę i ciągle w WoWa pykałem to szukam teraz powrotu do czegoś lekkiego. Na takim klocu KD 3,0 kręcę w BFie.
  • Odpowiedz
@wlodi0412:
60 to już abomimacja jak na moją rękę, wolę jak myszka nawet jako tako sama hamuje swoją masą, z taka ultra lekka myszka to bym chyba za podkładkę co chwila wyjeżdżał
  • Odpowiedz
  • 0
@ppooii jak będę pamiętał to napisze jak wrażenia. Ja szukałem bezprzewodowej myszki, a za dwie stówki nie ma na rynku niczego co by chociaż podjezdzalo delikatnie do tego chinola jeśli chodzi o specyfikacje
  • Odpowiedz
@wlodi0412:
Myszka zajebista, tylko kółko w trybie zębatki głośne jak jasny c--j. Plus trzeba nauczyć się trzymać ją tak, żeby nie klikać przypadkowo wszystkich dodatkowych przycisków
  • Odpowiedz
@wlodi0412 Ja od siebie mogę polecić Ajazz AJ159P (nie jest to najwyższy model, bo tam jeszcze jest 159 Pro, Alex, 179 itd. ale jedyna różnica chyba między tymi myszkami to stacja ładowania i odbiornik 4k zamiast 1k plus ewentualnie kształt, a tak to wszystkie mają sensor PAW3995). Ogólnie bardzo przyjemna w użytkowaniu i lekka. Z precyzją w grach też nie ma problemu, a do tego jest tania, bo na Banggoodzie dałem
  • Odpowiedz
@wlodi0412: gralem w x gier esportowo ( w tum fpsy) na randomowej myszcze logitecha za 2 dychy. Jak sie przyzwyczaisz to na wszystkim idzie grac, a te myszki gamingowe to wlasnie wynalazek dla no skilli wannabe pro, by przeplacali za sprzet.
  • Odpowiedz