Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Planuje do Battlefielda 6 kupić sobie Attack Shark X6.
Każda opinia mile widziana.
#battlefield #gry #myszki #komputery
Wczoraj doszła mi 502x (89g), przesiadka z jakiegoś klasycznego jajka HP o ok 140g. Jeszcze nie testowałem w boju, ale jest duża różnica w wadze i właśnie się zastanawiam czy nie będzie dla mnie za lekka
60 to już abomimacja jak na moją rękę, wolę jak myszka nawet jako tako sama hamuje swoją masą, z taka ultra lekka myszka to bym chyba za podkładkę co chwila wyjeżdżał
Jak patrzę to ten chińczyk nie ma za dużo pozytywnych recenzji od ludzi na reddicie.
W tej cenie wziąłem kilka dni temu (119pln, 20 rabatu jakiegoś z Black Friday allegro dało)
https://allegro.pl/oferta/logitech-g-g502-x-czarna-mysz-przewodowa-gamingowa-czarna-17906118074
https://www.reddit.com/r/MouseReview/comments/18umjd9/attack_shark_x6_review_great_mouse_overshadowed/?tl=pl
Chociaż to recka sprzed 2 lat, może coś poprawili, albo kijowy egzemplarz. Daj znaka z czystej ciekawości, ja dopiero jutro będe ogrywać BFa na tej 502x więc teraz nawet nie powiem nic więcej, że przyciska od dps musiałem obrócić druga strona żeby kciukiem go nie wadzić
Myszka zajebista, tylko kółko w trybie zębatki głośne jak jasny c--j. Plus trzeba nauczyć się trzymać ją tak, żeby nie klikać przypadkowo wszystkich dodatkowych przycisków