Wpis z mikrobloga

#tabaka #snuff #wykopsnuffersclub
I brak wszedzie Packardsa w Polsce. Może gdzieś po sklepach pojedyncze sztuki zostały. U Niemca nie ma problemu, dostępny niby od ręki (patrze na wyniki z googla). U nas problem, bo niby pudełko z dozownikiem jest złe, tak powiedział mi jeden pan kiedy zapytałem o dostepność.
Jak żyć? Jedyna tabaka, którą toleruję...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U nas problem, bo niby pudełko z dozownikiem jest złe, tak powiedział mi jeden pan kiedy zapytałem o dostepność.

@styroslaw: Co? A co to za glupota? No i kto to wymyslil bo wydaje mi sie ze nie pan co za lada stoi :D
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: Z tego co pamietam to wyczuwalem tam jakas taka "cytrusowa" nutke :D Tez go dawno nie mialem.

Ja w sumie to juz tylko na czarnym gawithcie bazuje. Inne to tak tylko od czasu do czasu bo zazwyczaj mam po nich jeszcze wiekszy katar :D

No i obowiazkowo 1-2 razy w miesiacu w robocie to indyjska (zwana czopkiem). To tak dla wrazen bo te sa calkiem niezle :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Ciasto_z_Truskawkami: jak @gorzki99 napisał, cytrusy, trochę mięty, ogólnie bardzo świeża (moim zdaniem), przyjemna, nie jest mocna. Dawno temu, z 15 lat albo coś, miałem ze 40 tabak w kolekcji. Ostatnie 10 lat to tylko Packards, żadna inna tak nie smakuje, sporadycznie, ale jednak zawsze pod ręką. Kupowałem jak się kończyła a teraz taki zonk. No i dozownik, generuje idealną porcję na raz :)
  • Odpowiedz
  • 0
@styroslaw pamiętam kiedyś jak podjąłem się odpalenia całej kosteczki w busie jak wracałem z Wrocławia. Ale mnie siekło ostro. Nigdy aż tak nie umierałem po tabace i pewnie mnie za ćpuna wzięli bo autentycznie zgonowałem( ͡º ͜ʖ͡º)
Piękne wspomnienia.
Szkoda że nie można jej łatwo kupić.
  • Odpowiedz
@styroslaw: W powiedzeniu "nie chwal dnia przed zachodem slonca" jest jednak troche prawdy (picrel)
Ale sie podziele :P Kumpel w poniedzialek wraca wiec jesli jestes w stanie zaplacic za przesylke do paczkomatu to bedziemy kombinowac - jedna Ci odstapie :P
gorzki99 - @styroslaw: W powiedzeniu "nie chwal dnia przed zachodem slonca" jest jedn...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz