Wpis z mikrobloga

Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––

Trochę o nas:

MONAZO.pl – portal trochę jak Pepper, tylko skupiony na promocjach bankowych i przeróżnych okazjach i bonusach, które możesz odebrać od wielu firm za darmo lub za niewielki wkład czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz też założyć u nas konto, by wygodniej korzystać z opisywanych przez nas promocji, dyskutować ze społecznością innych łowców okazji, brać udział w konkursach, otrzymywać powiadomienia i tak dalej.

Jeżeli ktoś z Was potrzebuje założyć nowe konto w banku i przy okazji chce zgarnąć za to kilka stówek, sprawdźcie te dwie promki – mają wyjątkowo proste warunki i każdy bez trudu zgarnie z nich pełny bonus:

1000 zł od Aliora za założenie bezwarunkowo darmowego konta: https://monazo.pl/oferta/alior-bank-1000-zl-za-konto-osobiste/

> 1060 zł od Santandera za założenie bezwarunkowo (dla osób <26 lat) darmowego konta: https://monazo.pl/oferta/1060-zl-za-konto-osobiste-santander-bank-2025/

––––––––––––––––––––––––––––––

Konkurs trwa do najbliższej soboty (15.11) do 15:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w sobotę (15.11.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!

#pieniadze #finanse #oszczedzanie #banki #bankowosc #p-------------e #zadarmo #okazje #zarabianiewinternecie #konkurs #konkursy #zarabianieonline #kasazpromocji #banki #santander #alior #mbank #revolut #allegro #aliorbank #finanseosobiste
MonazoPL - Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartoś...

źródło: alior1000

Pobierz
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MonazoPL: Na co wydam 100 zł?

Przeznaczę je na symboliczny bilet na pociąg do Warszawy, aby osobiście podziękować Właścicielowi za ten akt hojności. Oczywiście wrócę pieszo, bo 100 zł nie starczy na bilet powrotny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MonazoPL: Macie szczęście, że moja babcia to okaz zdrowia i może poczekać z tym sushi, więc jedziemy jeszcze raz.

Zamówiłbym sobie sushi, bo nigdy go nie jadłem, a kulinarne przygody zawsze na propsie. Moja babcia trochę młodsza niż na memie, ale raczej też nie jadła, zrobiłbym takie zamówienie do niej jak u niej będę, jestem ciekawy jej reakcji i czy będzie jej smakowało. Można raz nakarmić babcię, a nie babcia
ZaskroniecPapierzasty - @MonazoPL: Macie szczęście, że moja babcia to okaz zdrowia i ...

źródło: 2554ef2eacc4edc8a36f200d9cdb87d88a98cb3280884860a99cadbaab0271f8

Pobierz
  • Odpowiedz