Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +10
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.2% (71)
- kit 54.6% (183)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.2% (81)

Coś fajnego na jesień/zimę na codzień?
Kupiłem Jaguar Classic Gold do kołchozu, bo używałem Aqua La Rive. Ale coś droższego też szukam, co będzie czuć kilka godzin.
Kiedyś ktoś polecił Amber Flame Lou De Pre to kupiłem w Rossmannie ale różowa powiedziała, że jak tylko się tym psiknę to śpię na dworze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oprócz tego posiadam Versace Eros Energy i Carolina Herrera Bad Boy Cobalt.
Jak możesz to przejdź się do Sephory czy Douglasa z Różową, ale tam nie kupuj!
Kupujemy na szuper.pl i perfumehub.pl
Jak podoba Ci się Dior Sauvage, jak najbardziej będzie to dobry wybór, od siebie polecę Ci niekoniecznie jesienno-zimowe, bardziej całoroczne, po tym