Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: G5ld_9YXQAAZQOY
PobierzJeszcze jakby kupowali jakieś smaczne albo dobrej jakości to może byłoby to bogactwo, ale jak płacą za guwno przesadzone pieniądze to nie jest to bogactwo a zwyczajnie głupota
@stanleymorison: No to też przesada bo jednak to jest białko. Nie o tak dobrym profilu aminokwasowym jak zwierzęce, ale jeśli powiedzmy masz ze 40/200g białka roślinnego a reszta mięso i nabiał to raczej 100% tego roślinnego możesz normalnie wliczyć do bilansu. Jakby
źródło: image
PobierzJestem na ich pudełkach od początku roku i podobną sytuację miałem może 2-3