Wpis z mikrobloga

@DorodnyTucznik: Owca to robi akurat z wlasnych ambicji. Tak jak zaczal uczyl sie gry na gitarze elektrycznej i po 6msc serio ma fajne efekty. On generalnie przez swoje chore ambicje ciagle mial kontuzje i chyba nawet z tego powodu przerzucil sie na bieganie, bo tam jest inny trening a wciaz moze progresowac
  • Odpowiedz
  • 0
@DorodnyTucznik: zdziwil bys sie, ale robiac to z minimalnym zaangazowaniem, zdrowie nie cierpi. Znacznie bardziej cierpi przez niezdrowy tryb zycia. Wiec czesto maja lepszy wyglad i lepsze zdrowie niz natural.
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik zgadnij kto stwarza wieksze zagrozenie dla swojego zdrowia, ja z moimi 350 mg teścia tygodniowo, higienicznym trybem życia, spaniem po 7h dziennie, regularnym uprawianiem sportu i dopięta dieta, czy Ty ze swoim regularnym zlopaniem piwska od 25 lat i o-----------m kebsów? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik

https://wykop.pl/wpis/83272365/wpis

( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie zrozum mnie źle. Każdy wybiera sobie jakąś truciznę. Niektóre z nich są mniej inne bardziej akceptowalne społecznie. Ale to, że możesz sobie na legalu kupić browarka wcale nie znaczy ze się nie trujesz i wiedziesz zdrowszy tryb życia niż ja. Nie twierdzę, że to co robię jest ultra zdrowe, natomiast uważam, że też nie ma co demonizować pewnych rzeczy a
  • Odpowiedz