Wpis z mikrobloga

czemu jak chłop ma szybsze auto to zawsze jak kogoś podwozi musi pokazać jak jest szybkie no ludzie złoci ja już nie mam 14 lat czego nie rozumieją
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: bo jest zadowolony z niego i chcę się podzielić swoim szczęściem z tobą. Trochę jak dziecko co przychodzi pokazać jaki ładny obrazek namalowało
  • Odpowiedz
Trochę jak dziecko co przychodzi pokazać jaki ładny obrazek namalowało

@walokid: ale dziecko obrazkiem cię na drzewie nie zawinie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@vieniasn: Mam na odwrót, jak jadę sam to czerwone pole nie schodzi, ale z kimś to mi czasami mówią żebym może trochę przyspieszył choć są chwile że przycisnę do końca jak trzeba szybko gdzieś się wbić albo wyjechać z podporządkowanej, ale ogólnie z kimś to dziadkowóz.
  • Odpowiedz
  • 0
@bArrek w taki to nie bo nie masz tyle mocy nie masz zakute całe te nie masz stage 2 cokolwiek to znaczy
corsa opc dużo wolniejsza jest nie ma zdecydowanie zbyt dużo mocy na przedniej osi ale to szkodzi ja się nie bał tylko po co tak jeździć jak można normalniej
  • Odpowiedz
  • 0
@bArrek to nie kolega tylko ktoś tam od kolegi a ma focusa mk 2.5 st ale takiego typu antilag turbo brak wolnych obrotów strzały jak na wojnie i ponad 400 koni na przedniej osi
służy do gnojenia BMW i innych Amerykańców i do tego jest dobry i jako zabawka ale jako daily to jest dramat a on tym do roboty jeździ
  • Odpowiedz
  • 0
to samochód typu na 100% ma swoje konto na Instagramie ze zdjęciami w nocy i kilka z zegarami na 200+ ja tego pewny jestem
  • Odpowiedz