Wpis z mikrobloga

@BastetII: Gratki, 72kg jeśli masz 174cm wzrostu to już normalna waga, zależy od człowieka, ale myślę że ten zakres 60-65kg będzie idealny przy takim wzroście dla kobiety, więc w sumie niewiele ci brakuje, powodzenia :)
  • Odpowiedz
@heniek_8 mam 175 cm i ważę obecnie 64 kg po ciąży i tak jakbym miała około 60-61 kg to dla mnie idealnie (tyle ważyłam przed) bo mam figurę typu jabłko i wszystko w bęben idzie a nogi i ręce patyki także też zależy od figury
  • Odpowiedz
mam 175 cm i ważę obecnie 64 kg po ciąży i tak jakbym miała około 60-61 kg to dla mnie idealnie (tyle ważyłam przed) bo mam figurę typu jabłko i wszystko w bęben idzie a nogi i ręce patyki także też zależy od figury

@buffy131: to nie zdradzaj swoich planów przyjaciołom, tylko wrogom :)
jak powiesz koleżance "chcę schudnąć 5 kilo" to ci powie:
- będziesz wyglądać jak wieszak nie rób tego
-
  • Odpowiedz
@BastetII: koleżanko, czy jest grany trening siłowy, czy tak jak pisze kolega @Hfishman1 tylko chudnięcie i utrata masy wraz z bezcenną suchą masą mięśniową? Kiedy wy, baby, zrozumiecie, że to nie chodzi (mówię i o zdrowiu i efekcie wizualnym) o samo schudnięcie. Można schudnąć i wyglądać jeszcze gorzej, jak zasuszona śliwka na patyku, jeśli nie ma pod skórą chociaż trochę tkanki mięśniowej która powoduje, że ciało jest proporcjonalne i
  • Odpowiedz
@szpongiel

>Waga poniżej 60kg chyba że masz 2 metry wzrostu.

@Nikczemnik: sorry ale czas mody na wieszaki był w latach '90

Mężczyźni w większości nadal wolą szczupłe, tylko dewianci i koneserzy oglądają się za podlanymi. W dzisiejszych czasach gdzie 90% kobiet na ulicach jest otyla bycie szczupła i wysportowana z automatu daje +5 do atrakcyjności.
  • Odpowiedz
@donthateme

@BastetII: Gratki, 72kg jeśli masz 174cm wzrostu to już normalna waga, zależy od człowieka, ale myślę że ten zakres 60-65kg będzie idealny przy takim wzroście dla kobiety, więc w sumie niewiele ci brakuje, powodzenia :)

72kg przy 174cm to spoko waga ale dla chłopa.

Przestańcie normalizować otyłość.
  • Odpowiedz
częste spacery głęboko w bezludzie i zawracanie do chaty dopiero gdy się zgłodnieje mocno. Nie chodzi nawet o spalone kalorie, tylko o czas w którym nie ma szans, by coś zjeść.

@Tarkwiniusz_Spuszny: A potem człowiek wchodzi do domu i pochłania pół lodówki. O ile nie zemdleje po drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wygryw_z_wyboru Waga 72kg przy wzroście 174cm dla kobiety mieści się jak najbardziej w prawidłowym BMI. Otyłość z kolei zaczyna się około 90kg przy tym wzroście. Przestań normalizować bycie debilem, kobieta nie dosyć że wcale nie ma otyłości nawet 1 stopnia, daleko jej do otyłości, to do tego coś ze sobą robi a wykopki jak zwykle muszą się zesrać żeby przypadkiem nie powiedzieć komuś coś miłego. Smutny portal smutnych ludzi ze smutnymi
  • Odpowiedz
  • 2
@Wygryw_z_wyboru normalizacja otyłości? To normalna waga a nawet jeżeli to najwyżej nadwagą a nie otyłość. Mam dokładnie 175 cm wzrostu a z tego co mi wiadomo nadwaga w moim przypadku zaczyna się od 76 kg.
  • Odpowiedz
@donthateme można mieć prawidłowe BMI a wyglądać przy tym beznadziejnie. Prawidłowe BMI =\= ładna, zdrowa sylwetka.

Ja oczywiście kibicuje opce, po prostu nie będę wspieral zwyrodnialców preferujących walenie zamiast kobiet.

@BastetII normalna waga dla chłopa, już pisałem. Kobieta przy tym wzroście i wadze jest po prostu DUŻA.
  • Odpowiedz
@BastetII: wiem że cięzko, sam to przechodziłem kilkukrotnie, ale suma sumarum udało mi się zejść z ponad 110 na aktualnie ok 83 przy 184 cm. Samemu pilnując się i licząc kalorie
  • Odpowiedz