Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adom007: Szkoda, że do słuchania normalnej muzyki się to nie nadawało. Za dzieciaka marzył mi się taki zestaw, więc gdy już mnie było stać, kupiłem sobie Logitech Z-906 THX. Poużywałem rok, kupiłem amplituner Marantz i kolumny Bose i to są dwa światy. Sprzedałem te Logitechy jakiemuś studenciakowi. Do imprezy w akademiku i do gier było dobre. Do filmów już mniej. A do muzyki, jak wspomniałem, zupełnie się nie nadawało.
  • Odpowiedz
@Adom007: Dostałem takie od cioci na urodziny i jak po latach zepsuł mi się jeden z nich to bolało mnie to bardziej niż urwane koło w samochodzie xD
  • Odpowiedz
@Adom007: przeciez to gra lepiej niz dzisiejsze sluchawki / glosniki bluetooth / nowe telewizory i belki

wtedy na winampie sie wyciagalo dzwiek przestrzenny 5.1
  • Odpowiedz
@Adom007: miałem kiedyś takie po bracholu młodszym, posłużyły mi zanim nie wymieniłem na monitory studyjne, ale dawały radę. I tak upgrade z takich komputerowych małych bzyczków co na nich było słychać jak ktoś ma dzwonić xD Do tych starych głośników wymyśliłem taki patent dla studenciaków - jak zrobisz na 70-80% głośności (tak zanim zaczną się dławić) i będzieś ściszać na urządzeniu to więcej prądu idzie na membranę przez co dźwięk
  • Odpowiedz
@Adom007: o, miałem x-230, czyli 2.1. Długo trzymały. To były moje pierwsze (i w sumie jedyne) głośniki z subwooferem, jakie miałem. Pamiętam, jak w gimbazie puszczałem jakieś techniawy i co chwila przykładałem kartkę papieru do tego otworu suba i się jarałem, że te ten sub tak "dmucha" w ten papier. xD I że można było poczuć basy samymi stopami na ziemi. :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Adom007 najlepsze głośniki jakie w życiu miałem, tyle lat melanzowania wytrwały. Najlepsze to że jak pokrętło było całkiem ściszone to czasami po cichu odbierało mi po ciuchu jakieś hiszpańskie czy rumunskie stacje radiowe. W pewnym momencie myślałem że zacząłem słyszeć głosy póki się w końcu nie przysłuchałem.
  • Odpowiedz
@Adom007: Miałem za dzieciaka(chyba brat mi oddał jak coś innego ogarnął?). Ale zepsuł się pilot. Potem od kumpla dostałem bo mu zalegały - ale się przeprowadził i to mu oddałem. Kilka lat temu kupiłem swoje, używane za chyba 100 i grają elegancko.
Top to ten pilot, zawzse pod ręką. A jak w CS się grało lata temu to słucchaweczki możnabyło wpiąć do pilota. Najlepsze.
  • Odpowiedz