Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

Widać, że uniwersa się połączyły już na stałe. Po serialu z nowym Alienem, w filmie mamy również korporację Weyland. Ludzie stali się rasą, z najlepszą technologią, podbijającą kosmos i łapiącą "okazy" do badań. Mają nanotechnologię, syntetyki, statki kosmiczne, wszystko przewyższające Yautja. W poprzednich, starych predatorach, rasa miała super technologię przewyższającą ludzi. Tutaj mam wrażenie od jakiegoś czasu, że Yautja to pustynne dzikusy. Uwaga do filmu, skoro mieszkają w namiotach, kto i gdzie robi im technologię. Szkoda też, że Predator ostatecznie wygrał, ale patrząc na technologię ludzi, powinien dostać wpiernicz.
#filmy #predator #alien #film #kino
źródło: image
PobierzxD
Mi się jedna podoba fabularnie, że wszystko zbliża nas do wojny ludzi, predatorów, alienów i inżynierów :)
Może powstanie z tego kiedyś porządny serial, tak jak Stargate z dziesiątkami odcinków. Byle Netflix nie tykał.
@luke-mat: co
https://youtu.be/-s8_Sm4HhVk?si=JQ8tXAEWaJMKnnr9