Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +105
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Gabinet, w którym wykonałem diagnostykę jest bardzo profesjonalny i dobry, ale niestety wydaje mi się że mają strasznie odklejone ceny i chciałbym poszukać czegoś tańszego. Potrzebuje na szybko przeleczyć próchnice w prawie każdym zębie i umieścić wypełnienia glassjonomerowe, a następnie powoli wymieniać je na kompozytowe. Ważna jest szybka reakcja, żeby uratować jak najwięcej zębów przed leczeniem kanałowym i ekstrakcją. Czy ktoś może miał podobny problem i mógłby polecić jakiś gabinet na terenie Warszawy i okolic?
W tym gabinecie gdzie się diagnozowałem:
Wypełnienie glassjonomerowe kosztuje 500zł
Wypełnienie kompozytowe 1000zł
Higienizacja 500zł
Wydaje mi się, że te ceny są przesadzone, a może się mylę? Całkowity kosztorys naprawy zębów w tym gabinecie to ponad 30 tysięcy złotych. Czy ktoś może orientuje się czy gdzieś na terenie Warszawy albo okolic zrobie to troche taniej, ale wciąż profesjonalnie?
#medycyna #lekarz #lekarski #dentysta #stomatologia #stomatolog #warszawa #depresja #zalesie #zdrowie #zeby
jeżeli to się potwierdzi musisz po wyleczeniu ubytków ogarnąć sobie wkładkę do spania
CEnnik "gruby". Taki stołeczny.
Spokojnie możesz znaleźć gabinet bardziej "przyziemnym" cennikiem. Wystarczy poszukać w internecie. Wiele gabinetów na cennik na stronie. Lub zadzwonić i wypytać.
Jak jest dużo ubytków to może czas w pierwszej kolejności zmienić nawyki higienizacyjne i żywieniowe.
Co do zakładania glasionomerów/ kompozytów to powinien decydować dentysta.