Wpis z mikrobloga

Zna kto jakieś alternatywy dla wykopu? jakieś forum ogolnotematyczne coś?

Pomału nie da się tu już przybywać, same zjeby albo jakieś toksyki. nie ma nawet z kim podyskutować, każdy tylko frustracje swoje wylewa na innych i pokazuje swój debilizm. Czuje się jak główny bohater w filmie god bless america (2011) no odechciewa się tu zaglądać.

#internet #forum
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r5678: a o mnie też tak myślisz? :(

jest reddit ale na /r/Polska siedzą same kolorowe dzieci xD ogolnie ciezko, dlatego tu wszyscy siedzimy. my niestety dziadki i juz nie rozumiemy mlodziezy ktora opanowala ten portal
  • Odpowiedz
  • 0
@stary_grat: praktycznie 95% nicków ktore kojarzyłem to już się tu nie udzielają xd obecne nicki które kojarze to może będzie z 10
Ciebie mniej więcej kojarzę, nic do Ciebie nie mam ;) mało się udzielasz albo po prostu się mijamy i na innej tematyce skupiamy.
  • Odpowiedz
  • 1
@moll: robiłem dwa podejścia, interfejs jest dla mnie bardzo mało czytelny i obsługa nieintuicyjna, tam jakoś tagi są oddzielone od dyskusji i wszystko jest zdublowane w jednym cześć postów jest w innym nie ma... i nie wiadomo jak tam się odnaleźć w tym. nie da się zrobić tak jak tutaj, że wejdziesz w dany tag i wszystko z tego tagu się wyświetla, tylko jest porozbijane na jakieś różne kategorie. Obsługa
  • Odpowiedz
@r5678: próg wejścia jest wysoki i mało tam ludziów, prawda. Za to jak przywykniesz to się nie funkcjonuje tam źle...
  • Odpowiedz