Wpis z mikrobloga

@Megalogin moim zdaniem ciężko porównać. Też miałem Huawei 30 -był super. Zmieniłem na iPhone’a jest ok ale bez efektu wow. Jednak na chwilę obecną Huawei ma wykastrowany os z usług Google, jeżeli chodzi o Apple to masz natomiast zapewnione aktualizacje przez lata ale system w Polsce wycięty z kilku funkcji. Hardwerowo Huawei pewnie robi najlepsze zdjęcia zwlasza przy zoomie … Samsunga bym nie brał pod uwagę, nie wiem czemu chociaż na
  • Odpowiedz
@Megalogin: jeśli lubisz swojego p30 pro to może honor magic 7 pro? ewentualnie 8 pro, niedługo premiera. to była submarka huaweia, która w przeciwieństwie nadal ma usługi google.
  • Odpowiedz
@Megalogin: samsung: taki all-rounder. We wszystkim dobry, ale nie najlepszy
Huawei: dobre zdjęcia, najsłabsza wydajność ze wszystkich, najkrótsze wsparcie ze wszystkich, brak usług googla (co można traktować zarówno jako zaletę jak i wadę)
Iphone: dobre zdjęcia, dobra wydajność ale nie ciągła, przy przesiadce z androida będziesz mocno odczuwać ograniczenia systemu.
Jeśli chodzi o system to wszystkie 3 marki mają bardzo dopracowany. Zastanowiłbym się też nad pixelem 10 pro xl jako
  • Odpowiedz
@Megalogin ja z miesiąc temu po x latach przesiadłem się z iPhone na Samsunga i jestem zadowolony. Jak zobaczyłem tego 17 pro maxa, pomyślałem o tych wszystkich ograniczeniach i milionie kombinacji, żeby czasem coś zrobić na iPhone, to powiedziałem dość
  • Odpowiedz
@Megalogin: mireczku mam ten sam telefon i taką samą sytuację , daj znać co wybrałeś bo ja osobiście zastanawiam się czy nie poczekać na nowego Samsunga 2k26.
  • Odpowiedz
@saycool: Choćby takie że aplikacja aparatu w iphonie to porażka. Telefon pro którym nie da się manualnie ustawić ostrości ani głębi w aparacie, badziewna przeglądarka która mimo doinstalowanego blokera reklam nie radzi sobie z reklamami i wyskakującymi okienkami.
Jedyna zaleta iphonów jest taka że mają okej aparaty w małej obudowie bo samsung i chinole zmuszają do kupienia cegieł
  • Odpowiedz
  • 1
@hepat: właśnie kupiłem wczoraj Samsung s25ultra. Cena bardzo korzystna 3800 zł jak za topowy telefon na rynku.Widomo zawsze coś tam może mieć lepszego... Myślę że będę zadowolony. Przeskok z p30pro jest widoczny w szczególności aparat, wielkość wyświetlacza. Ale wiadomo d--y nic nie urwie już po p30pro.
  • Odpowiedz