Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cordinon: dlatego, że kobiety (przynajmniej niektóre) chcą iść do ślubu w sukni tak wypasionej, że nigdy wcześniej takiej nie miały ani nigdy później takiej nie założą. Chociaż skoro tagujesz blackpill, to pewnie po prostu przerasta cię zrozumienie tego faktu. No luz, mała szansa, że podobna sytuacja ci grozi.
  • Odpowiedz
  • 6
@Karolaaa555: kocham jak ktoś w tak moralnie i obyczajnie pesymistycznych tezach się ze mną automatycznie zgadza się ze mną jakbyśmy rozmawiali o pogodzie, dobrze że nauczyłem się z tego śmiać bo inaczej byłoby mi po prostu przykro że praktycznie nikt się sztywno nie trzyma staroświeckich ale stabilizujących zasad
  • Odpowiedz
@Cordinon: Zacznij rewidować wszystkie nasze tradycje wraz z ich pierwotnym znaczeniem i celem. Na wigilii będziesz latał naćpany psylocybiną jak p------y.
  • Odpowiedz
  • 7
@H_Moody: z tym że ja patrzę pragmatycznie nie historycznie - ostatni raz ubieralem choinkę z 12 lat temu, pisanek nigdy nie robiłem a też wiem skąd to się wzięło ale tu akurat jest racja - nie bez powodu na początku w wieku powiedzmy nastoletnim dla chyba każdego chłopaka to ból myśl że nie jest pierwszy, że się ślizga po kimś obcym ten odruch jest starszy niż europejskie tradycje
  • Odpowiedz
nie bez powodu na początku w wieku powiedzmy nastoletnim dla chyba każdego chłopaka to ból myśl że nie jest pierwszy, że się ślizga po kimś obcym ten odruch jest starszy niż europejskie tradycje

@Cordinon: xDD Widzę ze znasz wszystkich facetów na świecie, gratuluję.
  • Odpowiedz