Wpis z mikrobloga

Testuję to tv.team i na pierwszy rzut oka wydaje się spoko, dużo schludniej niż na Trexie, ale czy dłuższą metę jesteście zadowoleni?
Rodzicom za stówkę na rok chyba wystarczy? Ligi Mistrzów nie oglądają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#iptv
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radziuxd: ja tam jestem zadowolony, bo nie tnie, archiwum fajnie działa, ale jak LM cię nie interesuje to spoko, bo z tym może być różnie, ale to tak jak na większości iptv. Ja już to mam dwa lata i za te kasę to nie zmieniam, bo jest to wystarczające i dla samych kanałów to dla mnie lepsze niż Trex.
  • Odpowiedz
@radziuxd: Potwierdzam też użytkuje dosyć długo i jest spoko częściej zdarza się ogólnie że kanał jakiś nie działa niż buforuje, ale napisze na chat i dosyć szybko go naprawią ,cenowo jest elegancko i na dwa urządzenia jednocześnie można oglądać, liga mistrzów teraz jak wykombinowali na tych kanałach Extra to jest różnie niestety, co do jakości jest świetnie jakość z satelity i na niektórych kanałach dźwięk 5.1 oczywiście trzeba dopasować sobie
  • Odpowiedz
  • 0
@Kameleon1 @BaroneQ czyli ogólnie spoko, ja używam plusx, ale kombinuję, żeby kumplowi nie marnować kolejnego slota na rodziców, niech sobie chłop coś zarobi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A zalety Trexa zaczynają się i kończą na VOD ( )
  • Odpowiedz
@shexcyk: za tą cenę i na dwa urządzenia nic lepszego nie znajdzie się a kanałów jest całkiem całkiem 185, kto chce może dopić pakiet sportowy sobie z zagranicznych krajów-tam kanałów sportowych jest tyle że mała głowa...
  • Odpowiedz
@radziuxd: CANAL+ 4K Ultra HD, SkyShowtime 1 HD, SkyShowtime 2 HD, TeenNick, Disco Polo Music, 4FUN.TV, Disney Channel, and Antena Polska HD Tych brakuje z tego co zauważyłem
  • Odpowiedz
@radziuxd: Love Nature 4K jeszcze jest...z Canal+4K UHD to nie jest tak prosto bo plusx ile się pamiętam namęczył żeby też to wreszcie działało dobrze a wszystkiego mieć nie można za pięknie by było...
  • Odpowiedz
  • 0
@Kameleon1 Tak tak, zwracam honor, jest Love Nature i jeszcze MyZen. A Canal+4K jest na wagę złota dla każdego konesera ekstraklasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie ten tank.tv czy ma wszystko + jeszcze VOD, czy mógłby się okazać złotym środkiem, ale trochę drogo kolega na wykopie woła, żebym dla testu wziął. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@shexcyk: mi tam jeszcze brakuje "Nat geo people" ale dla kogoś kto nie jest bardzo wymagający, albo musi mieć konkretny kanał to wtedy wiadomo, a tak to jest git
  • Odpowiedz
  • 1
@Kameleon1 70 zł / 2 urządzenia

@krzak90 normalnie, klikasz i cofasz to co oglądasz albo wybierasz z EPG jakiś program, który był wczoraj czy x dni temu.

@BaroneQ każdy ma jakieś ulubione egzotyczne kanały i właśnie pisząc to odkryłem, że Polsatu Games nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°) a lubię se czasem włączyć Dragon Balla Z Kai ( ͡ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@Kameleon1 nie no liczyłem z prowizjami za przelewy i płatnością na rok to niecałe 105 zł wychodziło. Każdy chce zarobić, kumpel plusx sprzedaje po 20€ za 2 urz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz