Wpis z mikrobloga

• 0
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: Ba ja widziałem nawet takiego co miał mistrza świata w barberingu i ten to lepiej leciał. Miał jednego kolegę na stałe a tak to tylko na staż chciał brać, nie ważne kto czy dobry czy nie, czy początkujący. Obiecywanie gruszek na wierzbie i na ro staż z PUP, Tobie płaci pup a on se 50 % ceny usługi dla siebie czyli 80 zł. A Tobie nic bo Tobie PUP.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: Nie opłaca się bo jak ci minie mały ZUS to łącznie koszty ok. 7-8 koła, więc przy przychodzie np. 12 koła jak chcesz pracowac 8 h dziennie to ci zostanie z 5-6 koła i z tego wymieniaj sprzęt, szkol się a jedno 1-5 koła za 1-5 dni zalezy gdzie, remonty żeby było ładnie. I nie zatrudnisz nikogo inaczej niż oni bo skąd wiesz czy będzie na tyle klientów a
  • Odpowiedz
  • 0
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: booksy ok. 500 zł, 2 % od każdej transakcji terminalem ok. 400 zł, najem najtaniej 1500 + 500 zł czynsz ale równie może być więcej + media to z 2500 zł najtaniej, ZUS pełny w nowym roku to z 2700 zł wyjdzie, księgowa i masa innych rzeczy...
  • Odpowiedz
  • 0
@Wiem-i-nie-zawaham-sie-powiedziec: Bo większość zaczynało np. w 2014-2020 więc w czasie kiedy było mało konkurencji, wszystko raczkowało. Jakość byla ch*jowa, ceny niskie więc mają bazę klientów i fundament. Tak samo ty teraz nie będziesz kulczykiem ale kto zaczynał w latach 90-ątych mogł zostać.
  • Odpowiedz