Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +335
Jestem strasznie przemΔczony ale muszΔ pracowaΔ muszΔ robiΔ nadgodziny, mama ma nawrΓ³t raka i inne choroby muszΔ jej pomΓ³c, ona caΕe ΕΌycie mi pomagaΕa jak juΕΌ martwy stary pijany nie dawaΕ kasy i robiΕa na 3 roboty ΕΌebym miaΕ co jeΕΔ. Kto moΕΌe niech po prostu dobrze o mnie pomyΕli i trzyma kciuki ΕΌebym miaΕ siΕΔ ogarnΔ
Δ rzeczywistoΕΔ i ΕΌebym kiedyΕ w koΕcu siΔ wysypaΕ. DziΔkujΔ

bar125 +31
JuΕΌ nie bΔdzie Tomka na nastΔpnej pompie na indeksach. PoΕΌegnanie Tomka z tagiem #gielda β¦ SzeΕΔdziesiΔ
t wpisΓ³w: 30 wieszczΔ
cych besse, 29 krach, 1 odbicie, tu teΕΌ nie trafiΕ, bo przyszΕy spadki. KilkanaΕcie lat przepowiadania krachu. Zwolennik 100-letniego dΕugu austriackiego. PowtarzalnoΕΔ omijania hossy przez lata, przez dekadΔ. CoΕ niewiarygodnego! Co tydzieΕ siadaliΕmy, jak do telenoweli, ΕΌeby oglΔ
daΔ jego kreski na wykresach, ktΓ³rych nie potrafiliΕmy zrozumieΔ. Fenomen socjologiczny! IleΕΌ rzeczy moΕΌna byΕo
ΕΊrΓ³dΕo: 1000024045
Pobierz

bardziej opΕacalnych decyzji w moim ΕΌyciu πΈ
Od 20 lipca korzystam z aplikacji, w ktΓ³rej wpisaΕem wszystkie staΕe opΕaty, a potem codziennie notujΔ kaΕΌdΔ wydanΔ "zΕotΓ³wkΔ" β ile, na co i kiedy.
I powiem wam szczerze β to byΕa jedna z najlepszych decyzji, jakie kiedykolwiek podjΔ Εem π
Wiem, kaΕΌdy jest inny, ale mnie to dosΕownie wyleczyΕo z wydawania kasy na rzeczy, ktΓ³rych wcale nie potrzebujΔ.
π PrzestaΕem jeΕΊdziΔ do sklepu w przerwach w pracy (kiedyΕ nagminnie).
π Nie kupujΔ juΕΌ zdrapek.
π W sklepie spoΕΌywczym biorΔ tylko to, co faktycznie jest potrzebne.
Najlepsze jest to, ΕΌe za kaΕΌdym razem, gdy chcΔ coΕ kupiΔ, automatycznie prowadzΔ ze sobΔ rozmowΔ:
βCzy naprawdΔ tego potrzebujesz?β
To zupeΕnie nowy poziom kontroli nad finansami β i wcale nie chodzi o to, ΕΌeby kupowaΔ gorsze rzeczy czy ΕΌuliΔ na cokolwiek.
Po prostu wiesz dokΕadnie, na co idzie twoja kasa. πͺ
#finanse #uk #konsumpcjonizm
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file413840004181290711
PobierzKomentarz usuniΔty przez moderatora
@Fattek jest dokΕadnie tak jak mΓ³wisz. Nie wiem czemu tak pΓ³ΕΊno to ogarnΔ Εem ale wiem ΕΌe juΕΌ bΔdΔ to trzymaΕ do koΕca ΕΌycia :)
@zapalara
Nie no dam to napisaΕem najpierw a potem wrzuciΕem w gpt ΕΌeby ogarnΔ Ε za mnie
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file40739302334699834
PobierzΕrednie w roku, czy dwΓ³ch to siΔ za bardzo nie nadajΔ bo inflacja itp itd :)
tu po prostu chodzi o to ΕΌeby pomyΕleΔ ΕΌe mam 5k, na co chce je wydaΔ w tym
I jak widzΔ ΕΌe juΕΌ Εadny wychodzi wynik w tym tygodniu a jeszcze 3 dni do koΕca i weekend gdzie nie pracuje juΕΌ z automatu siΔ nastawiam