Wpis z mikrobloga

Kaczyński 10 listopada w Warszawie nazwał ludzi, popierających działania Tuska i Żurka w dziedzinie sądownictwa ludźmi zaliczającymi się do "najgorszej, najmarniejszej i najbardziej żałosnej i bezwartościowej części naszego społeczeństwa". Ale pamiętajcie, mówienie "Batyr" i "sutener" to wyraz pogardy i przez to Trzaskowski przegrał wybory.

https://polskieradio24.pl/artykul/3605537,kaczynski-grzmi-na-miesiecznicy-najbardziej-bezwartosciowa-czesc-spoleczenstwa

#bekazpisu #polska #polityka
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ariel1990lbn: PiSowi wolno więcej. Jak tylko napiszesz, że według badań statystyczny wyborca PiS to słabo wykształcony, mało inteligentny mężczyzna ze wsi/małego miasteczka, to zaraz krzyki oburzenia, że "klasizm!!!11", "właśnie przez taką pogardę KO przegrywa wybory". Za to jak tylko dziad żoliborski połowę narodu nazywa gorszym sortem, to ci sami oburzeni pieją z zachwytu.
  • Odpowiedz
@Ariel1990lbn @Ariel1990lbn

"najgorszej, najmarniejszej i najbardziej żałosnej i bezwartościowej części naszego społeczeństwa".

Dalej uprawiajcie taki klasizm lewaki to PiS będzie miał większość konstytucyjną.

A nie, to słowa Pana Prezesa XD
  • Odpowiedz
@Ariel1990lbn: ja już się oduczyłem. Wyborcy PiS to debile. Jedyną nadzieja w niezdecydowanych normalsach. Zlikwidować przywileje górników, krus i mamy instant extra 5% od osob ktore na wybory nie chodzą które czują że tylko dymają na to wszystko a nie ma dla nich normalnej oferty jak np wyższa kwota wolna
  • Odpowiedz
popierających działania Tuska i Żurka w dziedzinie sądownictwa ludźmi zaliczającymi się do "najgorszej, najmarniejszej i najbardziej żałosnej i bezwartościowej części naszego społeczeństwa

Najzabawniejsze jest, że choć zgadzam się w zupełności z tak postawioną tezą, to ona nigdy tam nie padła. Zwyczajnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem and I find it beautiful. Po raz kolejny osoby uważające się za "elitę" kipią ze złości na słowa, które nie zostały wypowiedziane, a sponsorem inby po
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: Ty lepiej błagaj żeby Kaczyński żył i miał się dobrze jeszcze wiele lat. On jest bądź co bądź w miarę umiarkowany światopoglądowo. Na jego miejsce czekają już przeróżne Czarnki, Kowalskie, czy jawna agentura typu Braun i spółka.
  • Odpowiedz
@Ariel1990lbn: Czyli jak zwykle jedyną cechą PO jest to że jest trochę lepsze niż PiS?

Pse pani może brzydko mówię ale PiS jest gorszy. Myślę że bardziej przez takie gadanie Trzaskowski przegrał wybory.
  • Odpowiedz
@Ariel1990lbn: 90% polityków to ameby które od 20 lat wyzywają sie nawzajem. Pamiętam mohery i zabierz babci dowód oraz wykształconych z wielkich miast i nieuków ze wsi. Czasy siue zmieniają a ta wojenka trwa i nikomu nie zależy zeby to skonczć bo dziel i rządz jest nadal aktualne. Nie licz ze coś sie zmieni.
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: czarnki i kowalskie zeżrą się nawzajem gdy przyjdzie czas na podział łupów
kaczyński nie ma najmniejszych ciągotek do pieniędzy i luksusów - jego celem jest władza i tylko władza i wychowany przez rajmunda - co to dostawał wille w komunistycznej polsce - pozbierał na wszystkich haki i wszystkich trzyma za mordę. Gdy kaczka padnie to poleci pis w p---u.
Niestety u demokratów nie jest lepiej niż u katokomunistów -
  • Odpowiedz
  • 15
@eduardo-garcia: Tak, ta teza nie padła. Silni razem włamali się na konto pisowskiej telewizji wPolsce24, wstawiając tam stworzony przez AI film z Kaczyńskim. Ależ ja jestem naiwny.
Ja wiem, że wy, pisowcy, macie czasem taki przekaz, który sugeruje, że wasze IQ jest w okolicach sondażowego poparcia dla waszej partii. Ale żeby tak zaprzeczać temu, co zostało wprost powiedziane?
Ariel1990lbn - @eduardo-garcia: Tak, ta teza nie padła. Silni razem włamali się na ko...
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: szurskie partie już są. Ważne żeby diadochowie po tym jak Kaczyński pójdzie na emeryturę / w końcu się przekręci, zaczęli sobie podgryzać gardła, to 30% społeczeństwa ze spranymi przez Karnowskich i Sakiewiczów łbami w końcu przestanie bezrefleksyjnie głosować w jednym bloku jak stado baranów.
  • Odpowiedz