Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +278

23 latkowi przepiszą TRT bez problemów?
#mikrokoksy #silownia #sport
Co do twojego pytania, to na c--j ci TRT w wieku 23 lat?
główne boje są mocno techniczne, dlatego więcej daje ćwiczenie techniki, niż piłowanie to odciny i załamaniem techniki
@dsomgi00 że TRT na nieporadność życiową będzie dobre.
Już pomijając, że prawdopodobnie się na to nie kwalifikujesz.
Poza tym technik jest wiele, Ty robisz 2x6/8 i nazywasz to męskim zakresem.
Ja mu "doradziłem" ale zaczynam żałować. "Zapomniał" dopisać, że rozmawialiśmy ale o zdrowiu psychicznym a nie o treningu siłowym. Tak samo jeśli chodzi o testosteron czy witaminę d3, żeby zbadał czy nie ma niedoboru w kontekście zdrowia psychicznego bo mają wpływ ¯\(ツ)/¯ Nie wiem czy uczestniczę w jakimś eksperymencie czy o co chodzi ale dam spokój.
źródło: Screenshot 2025-11-12 at 12-54-34 Gdy myślę o sobie w relacjach z kobietami to jestem połączeniem Roland... (@przegro_pisarz) Wykop.pl
PobierzPłaską robilem każdorazowo do upadku, to mi Lewus powiedział,żebym tylko jedna serie robił do odcinki a druga żeby miec jedno w zapasie.
@tomasz-aleksander-barania w jego przypadku poziom testosteronu to kwestia naprawdę marginalna, niskej i skrajnie zanizonej samooceny nie wyleczysz testosteronem a co najwyżej czasowo zamaskujesz problem, który z czasem wróci
Z tym testosteronem to kiedyś czytałem, że właśnie nie robi samca alfa tylko wzmacnia nasze dotychczasowe cechy.
źródło: Screenshot 2025-11-12 at 13-43-02 Profil @tomasz-aleksander-barania Wykop.pl
Pobierz