Wpis z mikrobloga

Świętujcie razem ze mną, bo właśnie miałem call i powiedzieli mi, że w------i mnie z roboty, w której i tak nie chciałem pracować, ale i tak dalej przez miesiąc będą mi płacić, a już nic nie muszę robić #wygryw :D

#programista15k #pracbaza
BeginEnd - Świętujcie razem ze mną, bo właśnie miałem call i powiedzieli mi, że w----...

źródło: tenor

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@4mmc-enjoyer: to jest obrzydliwe co proponujesz, moja bliska mi osoba chorowała, a ty chcesz się podpiąć pod chorobę która jest bardzo poważna i zniżyć ja do poziomu fanaberii aby mieć 3 dodatkowe miesiące.

Zaproponuj mu jeszcze pozostanie inwalidą aby mógł sobie na miejscach bliżej marketu siedzieć.

z Kim ja tu siędzie to mnie co raz bardziej przeraża.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: pierwsza sprawa - państwo tak okrada nas z podatków, że sumienie wcale mnie nie ruszają jak se wezmę L4 na 3 miechy, druga sprawa - nie znasz sytuacji chłopa, może nie ma oszczędności, może roboty będzie szukał 3 miesiące, a może rok - to lepiej żeby złapał za sznur bo nie ma za co żyć?
  • Odpowiedz
@BeginEnd nie wiem dokładnie jak wygląda sytuacja w IT, ale podejrzewam, że nie ciekawie. Odśwież szybko CV i działaj. Wiem co mówię, bo sam się w------m w pułapie poszukiwania pracy.

• Odpowiedz
  • 8
to teraz tylko pol roku szukania nowej roboty, mam nadzieje ze masz cos tam oszczedzone, powodzenia ziom

@wybacz: Nie mam betonowego złota (już) na kredyt, jeżdżę 8 letnim Superbem kupionym za gotówkę i odłożyłem sobie tę "magiczną poduszkę finansową" na spory okres. Poza tym perspektywa wygląda inaczej jak przebywasz w miejscu gdzie cały czas świeci słońce. Także dam sobie radę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

PS: dzięki
BeginEnd - > to teraz tylko pol roku szukania nowej roboty, mam nadzieje ze masz cos ...

źródło: noga

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
podpowiem 3 miechy można ciągnąć

@4mmc-enjoyer: B2B - a raczej kontrakt zagraniczny, także nie ma tak fajnie jak na umowie o biedę. I tak się dziwię że deklarują że będą respektować okres wypowiedzenia. No cóż, tylko się cieszyć.

java czy
  • Odpowiedz
@wybacz: Tak tylko mówią ludzie co albo niczym się nie interesują albo nic nie umieją. Jakby mnie wywalili z roboty bym sie cieszył, że dostanę za 4 miesiące darmową kasę bo roboty która mi sprawia przyjemność mam na minimum rok.
  • Odpowiedz