Wpis z mikrobloga

Nowe aplikacje Wykopu juΕΌ na horyzoncie! πŸš€ πŸ’™

Od dΕ‚uΕΌszego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, ΕΌeby korzystanie z Wykopu byΕ‚o przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej β€žWasze”.

DziΕ› robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziaΕ‚u w nich. Wasze opinie pomogΔ… nam dopracowaΔ‡ Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzieΕ„ byΕ‚o jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi do wszystkich WykopowiczΓ³w πŸ™Œ

PoniΕΌej znajdziesz linki do testowych wersji aplikacji:

πŸ”— Android - jeΕ›li chcesz doΕ‚Δ…czyΔ‡ z telefonu

πŸ”— Android - jeΕ›li chcesz doΕ‚Δ…czyΔ‡ z komputera

πŸ”— iOS

Zachęcamy do instalowania, testowania i podzielenia się swoimi wrażeniami z użytkowania. Dzięki Wam możemy szybciej wyłapać błędy, poprawić niedociągnięcia i dodać funkcje, których najbardziej potrzebujecie.

DziΔ™kujemy za Wasze wsparcie i zaangaΕΌowanie πŸ’™

#wykop #changelog #android #ios #aplikacjemobilne #aplikacjawykop
  • 182
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: Gdzie obecnie mogę sprawdzić statystyki opublikowanych znalezisk?

https://wykop.pl/wpis/83666723/szanowny-panie-m-b-czy-przypadkiem-nie-usuneliscie
@StaryWedrowiec +1
Szanowny Panie @m__b, czy przypadkiem nie usunΔ™liΕ›cie moΕΌliwoΕ›ci podglΔ…du statystyk dodanych znalezisk?

Pytam, bo od jakiegoΕ› czasu nie mogΔ™ znaleΕΊΔ‡ tej opcji.

#wykop #moderacjacontent #pytaniedoeksperta
StaryWedrowiec - @wykop: Gdzie obecnie mogę sprawdzić statystyki opublikowanych znale...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: 2025-11-13 05 51 42

Pobierz
  • Odpowiedz
@wykop Czyli czekajcie, chwalicie siΔ™ ΕΌe w pocie czoΕ‚a pracujecie nad nowΔ… aplikacjΔ… po czym okazuje siΔ™ ΕΌe to zwykΕ‚y webview, czyli wrapper przeglΔ…darki internetowej?

To ja juΕΌ wiem po co on jest, i dziΔ™kujΔ™, postojΔ™.
  • Odpowiedz
Bez sensu zainstalowałem do potestowania, myślałem, że w końcu będzie coś wow to te wsadzili w aplikację stronę www, gdzie na brave sobie otwieram bez reklam xd odinstalowałem po 10 minutach bo nie widzę sensu używać aplikacji takiej samej gdzie mogę sobie otworzyć w przeglądarce bez reklam xd
  • Odpowiedz
  • 1
@wykop I wtedy zacząłem się bać...

A tak w ogΓ³le patrzΔ…c na Wasze poprzednie zmiany i wdroΕΌenie lepiej po prostu zostawcie tak jak jest
  • Odpowiedz
@d1ck wypiek dawno nie jest aktualizowany, ma dość dużo bugów, wielu linków nie da się otworzyć, filmy z yt tak samo nie działają. Obecnie to oficjalna jest poziom wyżej niestety, oficjalna a nie beta która pokazuje to samo co przeglądarka xD Boże święty
  • Odpowiedz
  • 0
2 problemy jakie na ten moment zauwaΕΌyΕ‚em:
- nie ma (albo nie widzΔ™) opcji do szybkiego cytowania przy odpowiedzi na komentarz
- jak przychodzi powiadomienie w systemie od jakiejΕ› odpowiedzi czy wiadomoΕ›ci, to po klikniΔ™ciu jest bΕ‚Δ…d 404, trzeba przejΕ›Δ‡ do takiego komentarza rΔ™cznie poprzez powiadomienia w aplikacji
  • Odpowiedz