Aktywne Wpisy
nowszyja +71
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
1-1-1-1 +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
PobierzNo to pytam czy uważasz że giertych poseł z ramienia po kradł miliony z polnordu bezwiednie?
Masz dobrze z głową, że wrzucasz temat deweloperki do lumpeksów? Dupka zapiekła o Berkowicza, że musisz wylatywać z partyjnymi spinami? Zresztą nie interesuje mnie to. Do widzenia.
źródło: coffy bullshit
Pobierz@NaglyAtakGlazurnika: Czy wiesz, że kreatorzy mody kupują w takich miejscach ubrania do swoich kolekcji?
Postanowiłeś się więc zemścić na tych, dla których być może zakup ciuchów z drugiej ręki jest sposobem na przetrwanie.
Mam nadzieję, że ktoś się rozpina na tym zdjęciu i cię pozwie za stawianie go w negatywnym świetle. Bo niby miejsce jest publiczne ale sytuacja dla niektórych wcale nie musi być
Stąd się właśnie bierze to bogactwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NaglyAtakGlazurnika: Sklepy z używaną odzieżą są obecnie bardzo modne - wpisują się w trend zero waste. Obecnie już nawet popularni influ chwalą się wypadami "na lumpki". Ja akurat bardzo popieram ten trend i sama też ograniczam kupowanie nowych ubrań.